Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne servery

nortonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie privy mi polecicie? mam konta na uneultimate, ale strona mi nie działa, oraz na old warrior, ale tam nie moge wejść do gry. Są jakieś działające, godne polecenia?

Opublikowano

one ultimate przekształciło się w orbit legacy (nie jestem pewien do końca nazwy) ale było przekierowanie na zmieniony serwer. Dziwne, że wszystkie privy popadały bo fajna zabawa tam była ;)

1.jpg

Opublikowano

wydaje mi się że na privy padały ataki ddos ze strony tajnych hackerów od bigpointu taka prawda oni płacą za to żeby ich monopol był tyko darkorbit zero konkurencji kiedy byłem w teamie dark planets to kiedy był problem ze sklepem i napis S.H.I.E.L.D troubleshoting to to nie mogły być błedy darkplanets

PSlqjGC.png

Opublikowano

@UridiumWars_ADM

Proszę Cię, po co BigPoint miałby się bawić w wynajmowanie hackerów :D? To oni są właścicielami gry, więc za nielegalne używanie plików mają prawo pozwać właściciela Privka do sądu. Nie jest to lepsze rozwiązanie? Działałoby to odstraszająco na resztę.

Sygna.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UridiumWars_ADM

Proszę Cię, po co BigPoint miałby się bawić w wynajmowanie hackerów :D? To oni są właścicielami gry, więc za nielegalne używanie plików mają prawo pozwać

właściciela Privka do sądu. Nie jest to lepsze

rozwiązanie? Działałoby to odstraszająco na resztę.

Jezeli maja hakerow to tylko takich ktorzy szukaja bledow w wejsc do gry i pokazuja jak je blokowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...