Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan Gold Na 3 Dni

slawek141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc robię premium na 3 dni w playspan.com no i jest taka sytułacja że, robie konto dostaje początkowo 100 UP(UltimatePoints) używam code na 50UP za darmo i mam jedną pewną reklame którą otrzymuje przez program Hide My IP i tam jest IP US i tam właśnie jest ta reklama tylko tu jest problem na każdej przeglądarce mogę zrobić tę reklamę tylko 1 raz przeglądarki mi się skończyły a ja nie mam premium została mi tylko jedna prem w zapasie zaraz się skończy i co mam zrobić żebym mógł zrobić więcej premek na jednej przeglądarce. za pomoc dam +++

592a20330d54d_post-115170-127088835047.png

Opublikowano

Ale ten temat jest do zamkniecia jub do przeniesienia do General Discution bo wszystkie tematy o playspanie są zamykane a jezeli juz chcesz cos sie dowiedziec to pisz w general discution . Sory ale kazdy chce aby na forum panowal porządek. Pomogłem ? daj plusik :)

Opublikowano

powiem tak zeby zrobic trzeba zrobic kilka zeczy po pierwsze musisz zarejestrowac sie na yahoo tylko z tamtad ruszy ta reklama zrobic nowe acc na playspan z tym nowym emailem sciagnac hind my ip poszukac brytyjsckiego ip i wejsc na playspan zrobic reklam z obrazkiem buta za 77pkt i trzeba tez wpisac ten promocod na 50 pkt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...