Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia 7.92 OTserver.net Start WTOREK 25.11.14 godz 12:00

Chaotic Zal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich fanów jaki nie fanów tibi 7.92 Chciałbym was zaprosić do gry na serwerze nad który jakby nie było trochę czasu spędziłem ;p 

Pamiętacie SCULLAND.OTS24.NET? zagorzali tibijczycy z pewnością pamiętają ten wspaniały OTS. 

Mam zaszczyt zaprezentować wam 100%-tową kopie tego kultowego serwera!

Temple-Ka_wpsqaxw.jpg

Depo-karm_wpsqaap.jpg

depo-karm_wpsqaxa.jpg

temple-en_wpsqaan.jpg

depo-enig_wpsqaaw.jpg

npc-enigm_wpsqaaq.jpg

POI-quesj_wpsqaqr.jpg

Raty Serwera:

EXP  ~   8x

Loot ~   4x

Skill ~   4x

Magic ~ 4x

House Lvl  ~  200 Lvl

White Skull   ~  15 Minut

Czas Fraga   ~  6 h

RedSkull ~  4 Frag

Ban ~  6 Frag

ip: otserver.net

World type: PVP (Protection level: >50)

Balans profesji, mnożniki skill, exp, magic są ustawione tak samo jak na scull! ZAPRASZAM DO rejestracji która jest już otwarta

MODERATORZE JEŚLI JEST JAKIŚ BŁĄD NIE KASUJ! POPRAW BĄDŹ MNIE POINFORMUJ ZOSTANIE TO POPRAWIONE!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...