Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaproś znajomego 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 200 zł 10k rp, to jest tak samo jak normalnie za 200, tylko że mamy bodajże o 700 więcej.. załosne..

Ci z RITO w końcu pomyśleli :D Sprawdzili sobie ALLEGRO mniej więcej po ile 1 refferal i ustalili odpowiednio nagrody :P 200 szt refferali = 200 zł, a u nich 10k rp to 200 zł xD więc teraz to bez różnicy i lepiej kupić u nich 

Opublikowano

Racja, jest to wersja 1.0 i niestety nie doczytałem tego a już wrzuciłem, a później, gdy wersję offline strony czytałem na telefonie to było za późno, by o tym powiadomić. Tak czy siak, dla wielu graczy to na pewno ciekawa informacja.

Opublikowano

To jest wersja 1.0, btw. juz był opis na stronie głownej kiedys raf 3.0.. Bedzie do zrobienia 5 refferali, za kazdy 1k  ip, dodatkowo za 3 masz skin do ww a za 5 skin do twitcha, (jeżeli na raf2.0 ktos ma zrobione 5 refferali zostana one przeniesione na nowa wersje a nagrody będa odrazu do odebrania)..

Opublikowano

@Night1234 to były dopiero wstępne rozważania a Wy już myślicie, że będzie tak na 1000 ku**a procent.. i tak ps. jeszcze z raz napiszcie ze to jest 1.0 bo pewnie ktoś może jeszcze nie wie... <_<

co by to nie było to dobrze abyśmy mieli możliwość zbierania ip co chociaż ileś refów..

x

Opublikowano

To jest wersja 1.0, btw. juz był opis na stronie głownej kiedys raf 3.0.. Bedzie do zrobienia 5 refferali, za kazdy 1k  ip, dodatkowo za 3 masz skin do ww a za 5 skin do twitcha, (jeżeli na raf2.0 ktos ma zrobione 5 refferali zostana one przeniesione na nowa wersje a nagrody będa odrazu do odebrania)..

Jak mam np. 20 reffów, które jeszcze nie były "wykorzystane" to co dostanę? tą nagrodę x4?

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Tu macie ZZ 3.0

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/features/nadchodzace-zmiany-w-systemie-zapros-znajomego

Cytuję "Po aktualizacji każdy zaproszony znajomy, który osiągnie poziom 10., da 1000 PZ. Można zaprosić łącznie pięciu znajomych, zaproszenie trzech da skórkę Szary Warwick, zaś zaproszenie pięciu – skórkę Średniowieczny Twitch."

TYLKO IP, NIE BĘDZIE RP ! :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...