Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którego baseulta używać jeśli przy baseult2 wypierdala bugsplata przy castowaniu ulta ezem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej.

Baseult2 działa poprawnie cały czas, dzisiaj jeszcze grałem Ez'em, więc to jakiś błąd u Ciebie. Na początku polecam zaktualizować skrypt.

Opublikowano

Baseult2 działa poprawnie cały czas, dzisiaj jeszcze grałem Ez'em, więc to jakiś błąd u Ciebie. Na początku polecam zaktualizować skrypt.

Już to zrobiłem, zawsze zanim napisze coś na forum staram sie maksymalnie jak sie da poradzić sobie sam ;)

Gdy skrypt działa jakby w tle to można grać, ale kiedy przyjdzie możliwość wycastowania ulti bo ktoś jest na low to w tym momencie bugsplat.

Opublikowano

Już to zrobiłem, zawsze zanim napisze coś na forum staram sie maksymalnie jak sie da poradzić sobie sam ;)

Gdy skrypt działa jakby w tle to można grać, ale kiedy przyjdzie możliwość wycastowania ulti bo ktoś jest na low to w tym momencie bugsplat.

Dziwna sytuacja, nawet przed chwilą grałem ezem i wszystko jest w porządeczku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...