Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim- Modyfikacje

Toxic992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję następujących modów:
1) Dodających nowe itemki do gry (w podstawowej części sporym kłopotem było dla mnie to, że nie warto było przeszukiwać różnych miejsc, bo poza doświadczeniem nie można było znaleźć tam nic, co byłoby w jakiś sposób wartościowe. Wszystko co najlepsze, zbroje, bronie mogliśmy wykuć samemu, przez co artefakty praktycznie nie istniały),
2) Zmieniających system perków- w podstawce drzewka umiejętności były słabo zaprojektowane. Perki były op, przez co brakowało zabawy z rozwijaniem postaci.
3) Nowe czary- zazwyczaj w rpg- ach gram magiem, w podstawowej wersji był mały wybór czarów.
4) Nowe questy- tak, fabuła była słaba, nagrody za questy również. Warto to zmienić ;)
5) Lepsza optymalizacja- komputer dosyć stary, a chciałbym spokojnie sobie pograć, na grafice mi zbytnio nie zależy.

Jeżeli macie dodatkowe informacje (jak np. sposób instalacji modów, ich kolejność ustawiania w programach) to chętnie wysłucham. Jestem zielony w tej materii. Dodam, że będę grął w wersji z wszystkimi dodatkami.

Opublikowano

1) Immersive Armors, Immersive Weapons, Ultimate Assortment, Dynamic Loot

2) Perkus Maximus

3) Apocalypse Spells, Midas Magic, Skyrim Spells and Powers

4) The Wheels of Lull, Brhuce Hammar Legacy, The Cyrodiil Frontier, Adal Matar the Lost Stronghold, The Aldmeri Domain, Moon and Star 

5) Project Optimization

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...