Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Stara karta, nowy windows - sterowniki szaleją.

Charles Vein

Pytanie

Opublikowano

Witam zgromadzonych. Mój problem polega na tym, że zrobiłem formata, a że nie obawiałem się o sterowniki (bo w końcu znam nazwy urządzeń) to nie skopiowałem ich na pendrive. Jak już wiadomo, źle na tym wyszedłem, bo teraz jak pobieram sterowniki do mojej (beznadziejnej) karty graficznej, to nie ma takiego, żeby wszedł pod Windows 7. Jedyna możliwość to Vista i starsze systemy operacyjne. Pamiętam, że kiedyś udało mi się znaleźć w internecie tak stronę, że jakby po wybraniu paru opcji dot. nazwy i modelu karty, to pojawiał się sterownik, który pasował pod Windows 7.

A więc, jeśli ktoś zna taką stronę (która akurat "wynajdzie" wersje pod Windows 7") lub jakiś inny sposób (np. jakaś sztuczka informatyczna), który może mi pomóc, to byłbym niezmiernie wdzięczny.

Windows 7 Ultimate 64 bit

Matrox Millennium P650 PCIe 128

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałeś sterowniki pod Vistę 64bit? Powinny działać też na siódemce.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Nie ma takowego na stronie producenta? Może uruchomienia w trybie zgodności z Vistą lub XP-ekiem coś da?

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...