Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj drogi forumowiczu! Mam przyjemność zaprosić cię na nowo powstały serwer TeamSpeak3, który nosi nazwę xxx

Serwer xxx jest to serwer publiczny, posiadający licencję: Licensed hosting provider.

Ilość slotów posiadana przez nasz serwer: 100.

Co oferuje nasz serwer?

• Darmowe kanały PRYWATNE oraz VIP,
  • Całkowicie darmowe IKONY (rangi),
  • Profesjonalną administrację, która pomoże Ci w zapoznaniu się z komunikatorem TeamSpeak oraz Serwerem,
  • Ciekawe eventy,
  • Dobrze zabezpieczony serwer,
  • Kanały publiczne oraz kanały o różnych tematykach gier, na których możesz porozmawiać ze znajomymi na temat swojej gry, czy też poznać nowych!
  • Dwa boty muzyczne (tylko kanały muzyczne KONIEC Z MUZYKĄ NA WEJŚCIU!)

xxx

xxx

Opublikowano

Niestabilnie ping zawyza strasznie nie polecam

@raque

Dziękuję za wypowiedź postaram się porozmawiać o tym z właścicielem serwera, może uda się to wyeliminować :)

Nie zdążyłem tego zauważyć ponieważ jestem tam administratorem od dziś :)

Opublikowano

Bardzo proszę o zamknięcie oraz usunięcie tej prezentacji iż zostałem oszukany ponieważ, właściciel serwera ukradł grafikę (banner), oraz nazwę serwera (domena i grafika należy do innego administratora) nie sprawdziłem tego (łączyłem się przez IP nie przez domenę) mój błąd, za co niezmiernie przepraszam! Jeżeli to będzie konieczne wyślę rozmowę z właścicielem serwera TS-4FUN.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...