Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help Me !

FRONCO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WTF. Nic takiego nigdy bym nie zrobił co to ma być. 

Straciłem wszystkie itemy podczas grania w cs;a WTF? 

Co mam z tym zrobić ? Pisze do Supportu ale jest szansa na odzyskanie ? 

Link do typa

@Edit 2

2 razy kliknąłem w screena, który nie działał to olałem

Opublikowano

Kolejna ofiara, ech, k***a.. Co się dzieję w tym miesiącu, jeden gość okradł już ok. 1000 euro, drugi 1500, boże.. Co to wgl. za "boty".

Niestety nic nie zrobisz, szkoda cyrexa i jaguara :/

@ edit

Daj link do jego steam, tego złodzieja.

@ edit x2

Z doty ma ok. 500 itemów, też nieźle okradał, ciekawe ile ma noży że zablokował ekwipunek cs:go ..

@ edit x3

Pobierałeś coś ostatnio podejrzanego?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Na MPC już byl taki temat, gdzie gościu został tak samo okradziony. Przykładami keyloggerów/wirusów są dwa tematy, które pojawiły się na forum ostatnio. Mianowicie Triggerbot i x22 cracked undetected. :P Dzięki temu zyskał "dostęp" do twojego konta. Postaram się poszukać tego tematu i tu wrzucić, tam już zostały podjęte działania i możesz się pod to podłączyć.

.

Opublikowano

To nie keylogger, keylogger by spowodował iż byś stracił całe konto, wraz z emailem, a dodatkowo facebooka i inne konta, to coś innego ale nie powiem co ; )

Steam nie odda Ci przedmiotów, bo pobierałeś czity i podejrzane programy, nikt nie wyłudził od Ciebie itemów, nikt nie oszukał Ciebie, po prostu zostałeś okradziony przez własną głupotę, a oni nie opdowiadają za itemy utracone w taki sposób, pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Jakie k***a czity człowieku nigdy nie pobierałem czitów do gier. Za dużo wpakowałem w konto by jak kretyn je stracić. 

a link od tego "bota" był podany na czacie twitch na polskim streamie 

Opublikowano

Mam nadzieję, że jeżeli wszedłem w tego "SS" i po sekundzie wyszedłem to nic się nie stanie..? :unsure:

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że jeżeli wszedłem w tego "SS" i po sekundzie wyszedłem to nic się nie stanie..? :unsure:

To zwykły host, najwyżej autor tematu mógł pozyskać Twoje ip, nic więcej.

Jakie k***a czity człowieku nigdy nie pobierałem czitów do gier. Za dużo wpakowałem w konto by jak kretyn je stracić. 

Pobrałeś program który ciebie okradł, albo ktoś Ci to przesłał albo coś innego, mniejsza nie moja sprawa i nie moje itemy, napisałem co chciałem. Więcej nie mam zamiaru pisać i tłumaczyć co to jest, pozdrawiam.

Opublikowano

To nie keylogger, keylogger by spowodował iż byś stracił całe konto, wraz z emailem, a dodatkowo facebooka i inne konta, to coś innego ale nie powiem co ; )

Złodzieje nie są tacy głupi, żeby logować się na Twoje konta, ponieważ zdradzą wtedy swoje IP. Poza tym to nie keylogger tylko jakaś aplikacja która zdradza Waszego Maca, a koleś później zdalnie kieruje Waszym pulpitem, bez jakichkolwiek podejrzeń. W ten sposób daje sobie itemki i je akceptuje. Następnym razem nie pobieraj czegoś, do czego nie ma skanu lub pozytywnych opinii.

Opublikowano

Złodzieje nie są tacy głupi, żeby logować się na Twoje konta, ponieważ zdradzą wtedy swoje IP. Poza tym to nie keylogger tylko jakaś aplikacja która zdradza Waszego Maca, a koleś później zdalnie kieruje Waszym pulpitem, bez jakichkolwiek podejrzeń. W ten sposób daje sobie itemki i je akceptuje. Następnym razem nie pobieraj czegoś, do czego nie ma skanu lub pozytywnych opinii.

Nie, to po prostu bot, nikt nie steruje pulpitem. Jeśli powiedzmy 500 osób ma takiego bota i go odpalić to ty myślisz że haker 500 osobą steruje na ekranie myszką by dać skiny, nie. To zwykły bot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...