Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor oraz Członkowie do Teamu Więcej wejdź!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na imię Tomasz lat.18 Mieszkam w Woj. Pomorskim okolice Tczewa.Interesuję się Motoryzacja, Muzyką (Prowadzenie imprez Dj-ka), tworzeniem serwerów metin2.W Metina gram prawie 9 lat.Pamiętam ten pierwszy dzień jak staty rozdawałem po 1pkt do wszystkiego, jak nie wiedziałem co to Potki, Fms czy nawet takie coś jak ABS.Pierwszy serwer jaki sam zrobiłem by czegoś się nauczyć był 3 lata temu był to serwer Hamachi.Rok temu pracowałem nad fajnym dosyć serwerkiem. Ale serwer nie wypalił bo ziomek z Team'u ukradł nam stronę, pliki i skasował nam wszystko.Dobra ale ja nie przyszedłem pisać o sobie.

Przejdźmy do rzeczy.

Poszukuję osób kreatywnych nie lecących w chu**.

Technik plików serwerowych!

Questera

Grafika

WebMastera

ClientMastera

Czego oczekuję od Team'u ? 

Oczekuje nie obszarpanej opini !!

Dobrego kontaktu i stałego !

Co ja oferuję ? 

Kontakt telefoniczny 24/7

Pomoc w razie problemów !

Poszukiwany jest Sponsor.

Do czego nam sponsor.

Na początku by wykupił serwer VPS.

Co potem ? 

W dalszej współpracy będzie nam potrzebne:

Dedyk

Hosting www

Oraz TeamSpeak3 ale to pod znakiem "?"

No bym zapomniał. Potem by były pytania czym ja się zajmuje. Otóż zajmuję się sprawami technicznymi serwera, edycja plików, itp. Ale potrzebuje 2 technika by chce to zrobić dokładnie bez bugów i dziur. 

Chcę stworzyć serwer przyjemny dla oka, by nie było nawalone nowości a zarazem by niczego wam nie brakowało :)

Nie chce robić czegoś co już jest i jest to bez sensu. Chce zrobić coś gdzie nawet sama praca będzie przyjemnością :)

Mój kontakt 

gg:19529243

Kontakt pw

Pozostaw mi kontakt do siebie :)

Tele nie podam bo wiadome są potem głupie telefony :D 

P.S Każda propozycja przyjęta przez moją osobę jest otwarta na nowe propozycje, propozycje na jakich plikach możemy postawić serwer itp.

Opublikowano

Nie masz nikogo w teamie jeżeli chcesz stworzyć team z osób z internetu których nie znasz to taki projekt jest na max tydzień potem będą zabawy typu usunięcie bazy, plików i inne parodie team musi być zaufany. 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Mam juz Team prawie w komplecie brak Client Mastera. Ja się zajmuję sprawami technicznym. Mam w teamie 2 członkow co juz pracowałem z nimi i nie obawiam sie o to że coś przy nich nie wypali. 

Opublikowano

niestety   nie wypali ci to  za duzo ludzi w teamie to  tylko  zadyma bedzie pozatym  nie znajdziesz   dobrych " w miare " ludzi ktory podjeli by sie takiej współpracy w ciemno 

ale   zycze powodzenia 

Opublikowano

Prościej, szukasz ludzi którzy zrobią Ci serwer, a ty dostaniesz range HA, klasyk. :v

nie polecam.

niestety   nie wypali ci to  za duzo ludzi w teamie to  tylko  zadyma bedzie pozatym  nie znajdziesz   dobrych " w miare " ludzi ktory podjeli by sie takiej współpracy w ciemno 

ale   zycze powodzenia 

tobie  spacja       źle     działa?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Pisze, że zajmuje się sprawami technicznymi tak? Umyj oczy. co do cb neutral nie polecę bo trochę się z choinki urwałeś :)

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...