Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Riven Mid

snouix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po nerfach na początku sezonu 4 myślę, że są lepsze picki. Jak już to przeciwko melee postaciom.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Da się nią grać na midzie, ale top lepszy. Oczywiście są chempy na które będzie ciężko, ale na spokojnie ugrać nią idzie. Jest mega irytująca i w sumie nafeedowana potrafi wygrać sama grę. 

Opublikowano

Da się nią grać na midzie, ale top lepszy. Oczywiście są chempy na które będzie ciężko, ale na spokojnie ugrać nią idzie. Jest mega irytująca i w sumie nafeedowana potrafi wygrać sama grę. 

Porady z Bronzu?

@topic

Riven na midzie sobie radzi.

Mało osób umie na nią grać papierami przez co wygranie nią linii do Platyny, nie jest takie ciężkie :)

1326728565-U383707.png

Opublikowano

W Korei grana na midzie więc czemu nie, widziałem też kilka razy na EUNE, na postacie bijące z bliska może się przyjemnie grać.

Opublikowano

Porady z Bronzu?

@"topic"

Riven na midzie sobie radzi.

Mało osób umie na nią grać papierami przez co wygranie nią linii do Platyny, nie jest takie ciężkie :)

Do platyny robiłem nią 25 killi co grę.

@top

Są lepsze picki, fajnie działa na Zeda, Talona, Jayce na resztę raczej odradzam, żeby nie było #6 Riven EUNE, swag.

Opublikowano

Riven aktualnie tylko na mida :P (na topa tanky champy). Jest bardzo mocna, wystarczy dobrze trafić stunem i podrzuceniem a następnie przeciwnik umiera w sekundę (najczęściej jest to papier). Ale Riven to taka postać, która nie potrzebuje feedu w early. I tak w późniejszych fazach gry robi pogrom nawet 1vs3

916741414680034286162.png

Opublikowano

Kazdy kto ma chociaz jakies zalazki mozgu moze grac riven na midzie, wystarczy wiedziec co to jest flash juke i te wasze "syndry" splywaja.

Problem jest w tym, ze 90% graczy riven nie ma wyzej wymienionego mozgu. Z takowym nikt sie nie decyduje na granie tak idiotyczna postacia jak riven.

Opublikowano

@top

Są lepsze picki, fajnie działa na Zeda, Talona, Jayce na resztę raczej odradzam, żeby nie było #6 Riven EUNE, swag.

Polecam, najlepsza riven na mpcforum.

@topic

W tej mecie na pewno sa lepsze picki, na midzie mozna ugrac, ale wymagany jest mozg, ktorego wiekszosc riven nie ma ;3

4zzt3n.png

Opublikowano

@top

Zed kontruje riven, jednak w przeciwienstwie do niej wymaga mozgu, wiec wiekszosc zedow przegrywa na classical-riven-button-smash.

Opublikowano

Riven aktualnie tylko na mida :P (na topa tanky champy). Jest bardzo mocna, wystarczy dobrze trafić stunem i podrzuceniem a następnie przeciwnik umiera w sekundę (najczęściej jest to papier). Ale Riven to taka postać, która nie potrzebuje feedu w early. I tak w późniejszych fazach gry robi pogrom nawet 1vs3

Jesteś w błędzie jeśli myślisz ze Riven tylko na mida. Topa spokojnie wygrywam w każdej grze i jeśli miałbym wybierać to grałbym na topie.

Zed kontruje riven, jednak w przeciwienstwie do niej wymaga mozgu, wiec wiekszosc zedow przegrywa na classical-riven-button-smash.

Jak dla mnie Zed to żadna kontra na Riven  ^_^

Opublikowano

Są lepsze picki ,lecz jeśli masz skilla to wygrasz linie ..nic więcej trzeba grać wyrozumiale :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Zależy jak grasz i jak wyglądają twoje dodge spelli gdyż jeżeli będziesz łapał wszystko co wejdzie to za każdym razem dostaniesz w d*** no chyba że siedzisz w brąz/silver.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...