Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LastDayMMO BAN

OldGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jak już ogarnąłem sobie tego całego emulatora LastDayMMO i jak zwykle coś muszę zepsuć :D Chciałem się upewnić że faktycznie nie ma czitów i odpaliłem Playloader, i proszę ban :( Wywala mi clienta do takiej strony :( 

http://lastdaymmo.com/GHP/error.php?id=5&code=0

CO mam zrobić ;/

Pomocy ;/

Opublikowano

Witajcie, jak już ogarnąłem sobie tego całego emulatora LastDayMMO i jak zwykle coś muszę zepsuć :D Chciałem się upewnić że faktycznie nie ma czitów i odpaliłem Playloader, i proszę ban :( Wywala mi clienta do takiej strony :(

http://lastdaymmo.com/GHP/error.php?id=5&code=0

CO mam zrobić ;/

Pomocy ;/

Już nic 05000 to bodajże ban perm a nie czasowy.

Zrób nowe konto jeżeli to nie hwid

­

Opublikowano

Zrobiłem nowe konto lecz jest to samo . Kurde dlaczego ja zawsze muszę coś popsuć -_- Po co ja to klikałem -_- Idzie to jakoś obejść żebym normalnie do gry wbił ;/ jakoś nie wiem zmienić ip itd ?

Opublikowano

Zrobiłem nowe konto lecz jest to samo . Kurde dlaczego ja zawsze muszę coś popsuć -_- Po co ja to klikałem -_- Idzie to jakoś obejść żebym normalnie do gry wbił ;/ jakoś nie wiem zmienić ip itd ?

Zrobiłeś konto i znowu ban za cheaty ?

­

Opublikowano

tak, tzn zalogować się zaloguje jak odpalę clienta to się tak robi 

Może masz jakieś cheaty na pulpicie albo coś w przeglądarce  odpalone możę zmień adress mac i wtedy zrób nowe konto

­

Opublikowano

To samo. zmieniłem maca na 000A401A2C00  i lipa ;/

A wyłączyło ci neta na chwile ?

Bo ja tak robbiłem

1.Zmienam na dowolną liczbę

2.potwierdzam

3.I czekam aż właćzy mi neta z nowym mackiem

4.Robie nowe konto

5 Gram bez cheatow

­

Opublikowano

Czyli co już po mojej grze ;/? Zdążyłem pograć z godzinke -_- i 2 osoby zabić...

Więc znasz może podobny emulator? gdzie gra też sporo ludzi? 

Opublikowano

Czyli co już po mojej grze ;/? Zdążyłem pograć z godzinke -_- i 2 osoby zabić...

Więc znasz może podobny emulator? gdzie gra też sporo ludzi? 

Wiesz nie chcę cie sprowadzić w błąd ale mi się wydaje ze banuja na hwid ale kiedys to obeszłem jak grałem .Mozę  tak zmien mac i niech kolega ci zrobi konto

­

Opublikowano

hwid? co to takiego?

Wiesz nie wiem jak Ci to powiedzieć możesz sprawdzić w necie . A co do bana to niech ktoś ci zrobi konto.Ja ci nie pomogę niestety nie mam lastday ale możesz do mpc napisać do osób które go mają

Słuchaj przeczytałem temat o banie na lastday

1.Wejdź w start wpisz regedit

2. Wybierz  HKEY_CURRENT_USER - Software

3.Poszukaj lastdaymmo i usuń folder

4.Zmien mac

5.Zrestartuj kompa

­

Opublikowano

Tak tylko dodam :P Jakimś dziwnym trafem moge się o dziwo zalogować i normalnie grać :D Czyżby mnie odbanowali? zmienił maca ip itd na oryginalne bo uznalem że to nie ma sensu i udało się jakoś :P 

Można zamknąć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...