Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu/skryptu na Drop ze stone +gui.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam pluginu na drop ze stone [po wpisaniu /drop wyskakuje gui z Itemami które 
wypadają ze stone i można ustalić ile % i na jakiej wysokości dropią właśnie te przedmioty]
Prosze abyscie nie podawali pluginu
 MyDrops...

Chcę by plugin/skrypt zawierał tylko i wyłącznie komendę /drop

a nie /mydrop itp
I żeby był łatwy w configu do ogarnięcia 
Wiem dużo wymagam ale strasznie mi na tym zależy
Z góry dzięki i pozdrawiam...

Opublikowano

A prosze:

http://pastebin.com/k1q7qZFv

Data wygaśnięcia: 1 dzień

Config nie ma dokładnie napisane ale na początku masz height: wysokość i procent: procent + nazwa minerału, zmieniasz po dwukropku wartość :)

W zamian zajrzysz na kanał ( na dole ) :D ?

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Na końcu skryptu zmień tą tabelke na interaktywną:

command /drop [<text>]:
    trigger:
        if argument 1 is not set:
            message "&c+=====&6Drop&c=====+"
            message "&e>> &2Diament: &7%{procentdiax}%proc. od %{heightdiax}% &8| &6Vip +0.30 proc."
            message "&e>> &2Szmaragd: &7%{procentemerald}%proc. od %{heightemerald}% &8| &6Vip +0.30 proc."
            message "&e>> &2Zloto: &7%{procentzloto}%proc. od %{heightzloto}% &8| &6Vip +0.30 proc."
            message "&e>> &2Zelazo: &7%{procentzelazo}%proc. od 200 &8| &6Vip +0.30 proc."
            message "&e>> &2Redstone: &7%{procentredstone}%proc. na %{heightredstone}% &8| &6Vip +0.30 proc."
            message "&e>> &2Wegiel: &7%{procentwegiel}%proc. na %{heightwegiel}% &8| &6Vip +0.30 proc."
            message "&e>> &2Lapis: &7%{procentlapis}%proc. na %{heightlapis}% &8| &6Vip +0.30 proc."
            message "&e>> &2Proch: &71.00 proc."
            message "&e>> &2Perla Endermana: &70.30 proc."
        argument 1 is "autor":
            message "{@tag} &eAutor: &6{@author}"
        argument 1 is "wersja":
            message "{@tag} &eWersja: &6{@v}"

A /statystyki [gracz ] :)?

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

@Memust
Niestety nie działa
W sumie i tak nie chce takiego skryptu ponieważ chce tak jak na serwerze xcrafters lub easyhc
[bez lvl ] itp
Ale dzięki za starania dałem Ci subskrybcję na kanale
Czekam na dalsze odpowiedzi :)  

Opublikowano

@Memust Co ty chcesz mu pomagać jak nie znasz takiego podstawowego pluginu jak eastDrop tylko jakieś skrypty dajesz ...

@2up Tak jest po wpisaniu komendy /drop /stone i innych aliasach.

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Gui możesz zrobić w pluginie ChestCommands, mam je już skonfigurowane to mogę Ci wysłać na privie, a plugin na drop to otherdrops lub eastdrop lub diversedrop lub mcvsDrop

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

@NiverosGaming tak ale w chestcommands dasz mi że będę musiał wpisać /chestcommands drop i wtedy się wyświetla czy samo /drop ? 
Jeżeli samo /drop to bardzo poproszę :P

Opublikowano

@offtopic

Jemu chodzi o taki plugin jak na xcrafters.

@topic

Polecam eastDrop lub MyDrops masz src do niego to se komende zmien :D

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

Prosze.

command /drop:
aliases: kamien
trigger:
if player has permission "drop"
open chest with 1 rows named "&2Drop" to player
wait 1 tick
format slot 0 of player with 1 of diamond named "&bDiament" with lore "&4» &6Szansa:&7 %{procentdiax}%" to be unstealable
format slot 1 of player with 1 of emerald named "&aSzmaragd" with lore "&4» &6Szansa:&7 %{procentemerald}%" to be unstealable
format slot 2 of player with 1 of gold ingot named "&6Zloto" with lore "&4» &6Szansa:&7 %{procentzloto}%" to be unstealable
format slot 3 of player with 1 of iron ingot named "&8Zelazo" with lore "&4» &6Szansa:&7 %{procentzelazo}%" to be unstealable
format slot 4 of player with 1 of coal named "&0Wegiel" with lore "&4» &6Szansa:&7 %{procentwegiel}%" to be unstealable
format slot 5 of player with 1 of redstone dust named "&4Redstone" with lore "&4» &6Szansa:&7 %{procentredstone}%" to be unstealable
format slot 6 of player with 1 of lapis named "&bLapis" with lore "&4» &6Szansa:&7 %{procentlapis}%" to be unstealable
stop
Opublikowano

@NiverosGaming tak ale w chestcommands dasz mi że będę musiał wpisać /chestcommands drop i wtedy się wyświetla czy samo /drop ? 

Jeżeli samo /drop to bardzo poproszę :P

Tam ustawiasz COMMAND: "drop"

i normalnie wpisujesz i działa ;)

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...