Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nervarien 24h stream

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widze to nie bylo takiego tematu.

Co sądzicie o 24h streamie nervariena? ogładalem kawalek i patrzac na to ze był w  challangerze to strasznie słabo mu szło w silverze 1.

Tak wgl to do jakiej dywizji doszedł ?

Opublikowano

To nie był chell in 10 days, na początku już mówił, że po prostu ma zamiar sobie pograć, i jaką devizje wbije taką wbije :).

Aczkolwiek co prawda to prawda, jeśli masterTier nie daje rady wygrać 10/10 meczy w promote to lipa jest :(. Ale cóż...

Opublikowano

Juz po placementach widac bylo, ze nawet nie ma szans na platyne.

Ogolnie to slabiutko zagral. 

@szelkoffy

Imo to mu po prostu nie wyszlo, nie fart, w chall in 10 days "pokazal klase" i wbil d1 56 lp jeszcze jak nie bylo mastera i dostawalo sie +5LP w d1, to byl znakomity wynik, wtedy pokazal, ze jednak grac umie. 

4zzt3n.png

Opublikowano

nie zapominajcie, że nie miał 24h :) jak dla mnie dobrze mu szło a nawet było widać, że nie gra dla jak największej dywizji bo grał na midzie supp itp. a gdyby grał da dywizji to by tylko jungle grał bo tam najlepiej umie grać 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

nie zapominajcie, że nie miał 24h :) jak dla mnie dobrze mu szło a nawet było widać, że nie gra dla jak największej dywizji bo grał na midzie supp itp. a gdyby grał da dywizji to by tylko jungle grał bo tam najlepiej umie grać 

Pozdrawiam. 

To po co on tyle czasu lvlowal to konto? zeby sobie tak pograc ? gosu wbil prawie d5 a nerva sobie ledwo w goldzie radzil .

Opublikowano

Wbił golda w chyba łącznie minimum 12h, miał jeszcze drugie tyle. Do platyny doszedłby na pewno, do diamentu gosu nie doszedł więc na niego nie liczę.

Opublikowano

Wszyscy piszecie   że 10 / 10 powinien a wiecie o tym że w 2 grach mu neta wyjebalo ? kurde coś  nie oglądacie streama a się udzielacie ;)

Opublikowano

Miał wbić diament, wbił golda.

No średni zawodnik bym powiedział, już lepiej by to zrobił Norbert Gierczak.

Z całym szacunkiem ale każdy ma lepszy dzień a Nervarienowi źle poszło Nervariena stać na więcej pozatym gdyby zrobił to Dis to by miał co 3 gre trolla ;P. 

Opublikowano

Fajnie się oglądało, ale szkoda że mu tego neta wywaliło i nie dało rady 24h... Po zagraniu plejsmentów i ujrzeniu Silvera I przez Nervę było widać że już mu się odechciało wbijać jak najwyżej i już mu chyba mniej zależało na jak najwyższej dywizji. Aż szkoda że nie interesowałem się jeszcze aż tak lolem jak miał czelendża w 10 dni :/

Opublikowano

To po co on tyle czasu lvlowal to konto? zeby sobie tak pograc ? gosu wbil prawie d5 a nerva sobie ledwo w goldzie radzil .

Gosu na drugi dzień dokończył wbijanie Diamentu więc..

W każdym razie jak patrzyłem na jego ryj to aż mi się niedobrze robiło, jeszcze zupka pod nos od dziewczyny (albo mamusi). Meh. Wyłączyłem po kilku minutach. (ofc o Nerva chodzi)

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...