Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do gier

geramz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najtańszy jaki dostaniesz dobry do gier to MSI GP60 z i5 (h) 8gb ram i GTX850m GDDR3.

Troszeczke ponad budżet dostaniesz Asus r510jk z i7 4 gb ram i GTX850m GDDR5 FULL HD

Ewentualnie MSi GP60 z i5 i GTX850m GDDR5 FULL HD

Lenovo y510p z i7 4 gb ram i GT755m. Podświetlana klawiatura głosniki JBL, aluminiowe wykonanie.

Jak jesteś w stanie dołożyć Lenovo y50-70 z i5 4 gb ram i GTX860m. Podświetlana klawiatura.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

@geramz

GTA V nie powiem CI bo jeszcze nie ma :P, BF4 bez problemu nawet na wysokich.

System musisz dokupić lub (zainstalować we własnym zakresie :P)

Koszt systemu to 350 zł

Ewentualnie tutaj masz od razu z systemem:

MSI Gp60 z WIn 8

lub

MSI GP60 z Windows 7

Opublikowano

@geramz

Najlepiej kupić od razu z windowsem jest zawsze taniej.

Ja polecam windows 8 sam używam juz ponad rok jestem bardzo zadowolony ;) można ustawić od razu na pulpit wiec wygląd okienek nie trzeba ogladac.

Co do sklepu xkom polecam ja juz tam zakupiłem 2 laptopy bardzo dobra obsługa. Warto napomnieć że lepiej jest zakupić sprzęt w sklepie internetowym xkom i odebrać go osobiście lub przesyłką, gdyż masz możliwość zwrotu towaru w ciągu 10 dni,

Opublikowano

@geramz

Najlepiej kupić od razu z windowsem jest zawsze taniej.

Ja polecam windows 8 sam używam juz ponad rok jestem bardzo zadowolony ;) można ustawić od razu na pulpit wiec wygląd okienek nie trzeba ogladac.

Co do sklepu xkom polecam ja juz tam zakupiłem 2 laptopy bardzo dobra obsługa. Warto napomnieć że lepiej jest zakupić sprzęt w sklepie internetowym xkom i odebrać go osobiście lub przesyłką, gdyż masz możliwość zwrotu towaru w ciągu 10 dni,

Ładowarka w komplecie tak?bo zaraz zamawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...