Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagły spadek FPS w grze

PuKinPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !
Mam duuuży problem z dotą.Opowiem od samego początku oco mi chodzi.Gram już trochę (mimo iż mam 200h nabite) zawsze jak grałem nie miałem lagów nigdy nie "wywalało" do menu głównego,jedanak od jakiegoś czasu nawet nie mogę dołączyć do gry,jak mi się to już uda tni mi miłosiernie w fontannie (po wyborze postaci) i wywala średnio co 4-6 min.Bardzo proszę o pomoc (sprzęt mam co prawda słaby jednak nigdy mi się to nie zdarzało i tu jest problem)
Z góry dziękuje PuKinPL

Opublikowano

No nw prędkość pobierania wynosi 1mb's i skrzynke mam zaraz obok siebie sama prędkość jest duża nie mam problemów z przeglądaniem stron.

Opublikowano

Ano brat i tata cały czas na telefonach siedzą,nolify jedne ;) ale tak serio 15 latek dzwoniący do dostawcy neta powiedz jak to brzmi ;)
Zaznaczam że kiedyś też siedzieli na telefonach i laptopach i to nie przeszkadzało.

Opublikowano

Ano brat i tata cały czas na telefonach siedzą,nolify jedne ;) ale tak serio 15 latek dzwoniący do dostawcy neta powiedz jak to brzmi ;)

Normalnie? Ja mając 14 lat nie raz muszę dzwonić aby odnowili mi adres ip lub jest jakiś błąd bo rodzice się na znają na tym i nie wiedzą co powiedzieć i jestem jedynakiem. Życie, nie pogryzą cię jak zadzwonisz i się spytasz... Zmień hasło do wifi aby nie siedzieli i będzie lepiej. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

speed test wyszedł ok nie ma problemów (ping :18 ms) (prędkość 18 mbps) (uplload 5 mbps) jakby co to jeszcze screena dam albo strone na której robiłem
http://www.speedtest.net/?test-2

Normalnie? Ja mając 14 lat nie raz muszę dzwonić aby odnowili mi adres ip lub jest jakiś błąd bo rodzice się na znają na tym i nie wiedzą co powiedzieć i jestem jedynakiem. Życie, nie pogryzą cię jak zadzwonisz i się spytasz... Zmień hasło do wifi aby nie siedzieli i będzie lepiej. 

Ojjjjj to ty mojego taty nie znasz ;) nie lubi jak się hasło do neta zmienia ale jak pisałem wcześniej nie robiło róznicy ile osób siedziało na necie, działało dobrze ale teraz to masakra ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...