Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Na każdą linie

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam postaci które potrafią wycarry'ować grę 

Na topa mam :Irelia i rengar

Jungla :Rengar kha,zix lee 

Mid :Yasuo ,zed ,orianna ,syndra

bot :vayne lucian 

Supp :janna alistar morgana

I tu pytanie Kogo dokupić?

Opublikowano

Wykerować grę możesz każdą postacią  :D

Nie wiem co ci doradzić ale postacie którymi można coś ugrać żeby wygrać to jest Ori z Liss przez ich mocne ulty które inicjują tf. Jeszcze można ADC ale to w duo z ogarniętym supportem.

Opublikowano

A co powiesz na Fiorę? Fiora nadaję się na topa, ale dzisiaj ją widziałem w Jungli :mellow: :mellow:

+ Dash ( podwójny)
+Spaniałe Ulti do TeamFightów
+Dobry lane sustain ( Passywka)
+ Dobra 1vs1
-NIezbyt wytrzymała
-Brak Escape skili

34xi1itwtu8v.png

Odkrywca
Opublikowano

Top: Maokai, Rumble (nie giń za dużo) Nasus(jak potrafisz dobrze się stackować)
Jungle: Lee Sin/Kha`Zix
Mid: Syndra
Adc: Vayne/Lucian(ale widzę, że już posiadasz)
Supp; Leona, Morgana, Nami, Thresh + Blitzcrank jeżeli naprawdę ogarniasz skillshoty.

Opublikowano

SirSligo jak napisał fiorą łatwo wyccarujesz gre lecz postać strasznie szybko się nudzi ze względu na monotonie w grze  a wyccerować możesz każdą postacią poleciłbym ci grać zedem poniewaz gdy opanujesz go do perfekcji nie będziesz miał problemu z ,,noob team ,, ponieważ sam rozk##### enemy team

Opublikowano

Vayne,syndra,ryze,jayce,leona,tresh,morgana,lee,rengar,kha

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Zacznijmy od tego że vayne to nie jest postać którą będziesz carryować gdyż jak widać grasz na każdej lini czyli na żadnej nie umiesz grać w stopniu aby carrować więc vayne nie dotykaj :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zacznijmy od tego że vayne to nie jest postać którą będziesz carryować gdyż jak widać grasz na każdej lini czyli na żadnej nie umiesz grać w stopniu aby carrować więc vayne nie dotykaj :)

Taaaak, ma coś na każdą linię to znaczy, że nie potrafi grać... Opanuje do perfekcji vayne i pójdzie nią na junglę co? Zastanów się co mówisz.

Od siebie polecam Lisandrę, Poppy, Rengar, Viktor (prawdziwa kosa) no i jak są to low dywizje to Darius się też dobrze sprawdzi.

Pomocnik
Opublikowano

Do adc dokup Gravesa , stary ja wczoraj na soloQ byłem w stanie będąc 1/4 rozwalić 1 v 1 Vayne która była 4/1 :D Do Ireli i Rengara może dołączyć Darius. Mocny na linii a adc może na combosa zjechać. Wczoraj też grałem Darkiem 2 razy, i powiem tak, mając 6 killi Hydre, Sunfire'a oraz Omena ściągałem zeda na combosa który miał 15 killi + . Lisandra również jest bardzo silnym pickiem na topa teraz. W las dokup Vi oraz możesz xina, polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli grasz takimi postaciami i nie możesz caryować gier to po prostu słabo nimi grasz podszkol się w niektórych postaciach którymi już trochę grasz i wtedy będzie ci lepiej niż kupować nowe postacie i próbować nimi "carryowac"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...