Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody do BfH

xRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zacząłem  grac w bfh dziś mam tam z 4 lvl xD i mam pytanie czy znacie jakieś kody do bfh które działają ??? albo sposoby na darmowe bronie albo te funds nwm jak to się zwie xD bo mam jakąś badziewną broń którą ledwo kogoś zabije jak oddam 15 strzałów jest to snajperka xD nwm bo wszystkie bronie do kupienia są za normalną kasę a nie za te zdobyte w grze jak mam zdobyć inne bronie czy tam ubrania itp...

MACIE KODY ??? PLISss!!

Opublikowano

Kodów dawno nie było. Jakby były to na pewno ktoś by się tu nimi podzielił. Czasami kody mogą przychodzić na maila z okazji jakiś świąt.

Sposobem na kupno broni i ubrań to zrobienie przelewu,PSC lub wysłanie sms.

Opublikowano

Nie są najlepsze? Widać odrazu ze jestes newbie -_-

Broniami za VP mozesz dojść do 30 lvl'a i dosyć wysokiej rangi.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Nie są najlepsze? Widać odrazu ze jestes newbie -_-

Broniami za VP mozesz dojść do 30 lvl'a i dosyć wysokiej rangi.

Newbie? Wysłać ci link do profilu?

Broni za VP jest bardzo mało i dużo kosztuje, prędzej czy później się jemu znudzi grając 1 bronią do 30 lvl'a i będzie musiał doładować prawdziwy hajs, więc gratuluję pomysłu.

Opublikowano

Newbie? Wysłać ci link do profilu?

Broni za VP jest bardzo mało i dużo kosztuj, prędzej czy później się jemu znudzi grając 1 bronią do 30 lvl'a i będzie musiał doładować prawdziwy hajs, więc gratuluję pomysłu.

Jasne,czekam na link na pw.

Może i jest ich mało , ale są i to jest ważne.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Na kody nie masz co liczyć. DOŁADOWYWAĆ CI NIE RADZĘ . Teraz wymuszają kasę a nic nie robią. BFH prędzej czy później padnie i nie wiem czy opłaca się wbijać ten 30lv ,czy grać tylko dla zabawy .

Dziękuje ,dobranoc,

[bFH] R.I.P

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...