Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedsezon - pytanie

LeeSinor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnośnie przedsezonu. Dostałem nagrody, lecz rankingi nie zostały zresetowane. Wiadomo coś na ten temat, kiedy one będą czyszczone, bo chciałbym zacząć grać już na czysto. :x

8372383248.png
Opublikowano

Czemu miałyby zostać zresetowane? Przecież mmr cały czas możesz sobie podwyższać. Reset lig i dywizji będzie dopiero na początku 5 sezonu.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

gdy zostanie wprowadzony nowy sr na rankedy lub troszke po tym 

Kolego nie wprowadzaj w błąd jak sam nie wiesz , rankedy bedą resetowane na początku sezonu V (nie preSezonu) takie coś ów nastąpi W OKERSIE STYCZEŃ 2015

Opublikowano

Kolego nie wprowadzaj w błąd jak sam nie wiesz , rankedy bedą resetowane na początku sezonu V (nie preSezonu) takie coś ów nastąpi W OKERSIE STYCZEŃ 2015

czyli wtedy gdy zostanie wprowadzone nowe sr na rankedy? 

Opublikowano

witam

prawdopodobnie nie bedzie resetu mmr, bedziesz zaczynal pierwsze 10 rankedow z mmr wynikajacym z tego rownania: (twoje mmr+1200):2

wiec prawdopodobnie nie zaczniesz na czysto w nowym sezonie

co do twojego pytanie, raczej nie beda czyszczone nawet na nowy sezon

pozdrawiam

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...