Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Hecarim

Qualiity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pewien dylemat,otóż,myślę nad kupnem Hecarima.Opłaca się kupować do na obecny stan?Jeżeli tak,to dlaczego,dziękuję za wszelkie odpowiedzi.

15284726796202320827271253918128nOQ5fL.j

Opublikowano

dość łatwa jungla ganki dobre 

ale według mnie na jungle lepszy jest wu kong elise lub shyvana 

Nie wiesz co mówisz Shy dawno wypadła z jungli jak dla mnie. Wu też. Jedynie co można czasami ugrać to Elise.

@top Hecarim w miarę dobry clean. Łatwe ganki z E i R. Można nim coś ugrać ale w Mecie to on nie jest.

Opublikowano

Nie jest to jeden z topotwych junglerów ale daje całkiem nieźle radę bardzo dobre ulti na tf'y jak i ganki,szybkie czyszczenie campów sam trochę nim grałem i postać mi się spodobała jest bardzo wytrzymały i ma całkiem niezły dmg.

Opublikowano

Moim zdaniem hecarim jest dobrym junglerem w early może jak dla mnie dużo nie robi ale potem w team fightach jest genialny, early ganki ma średnie, czyszczenie jungli też nie jest najgorsze ale i nie najlepsze, jak dla mnie w early za dużo nie robi potem jest dobry tyle że moim zdaniem nie opłaca się go kupować bo jest wiele wiele lepszych junglerów

shaco_signature_by_clynikal-d4heugh.png

Opublikowano

Nie jest na topie junglowania, ale możesz kupić. :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Nie,nie kupuj... jest wiele lepszych picków

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...