Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da się jakoś zapobiec odzyskaniu konta w Lol'u ?

James Rodríguez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Tak jak w temacie kupiłem sobie ostatnio konto 30Lvl na smurfa, zakupiłem na nim trochę RP itd itp i teraz mam pytanie czy da się jakoś zapobiec jakoś odzyskaniu tego konta przez poprzedniego właściciela ? Czy jeżeli będzie chciał to nie ma żadnej przeszkody żeby odzyskać to konto za pomocą SUPPORTU ??

OMG trzeba być idiotą żeby wgl taką opcje zrobić jak 'odzyskanie konta przez SUPPORT' ....

Opublikowano

Nie, nie ma takiej opcji. Zawsze jest ryzyko, że konto sobie odzyska.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Siemka! Tak jak w temacie kupiłem sobie ostatnio konto 30Lvl na smurfa, zakupiłem na nim trochę RP itd itp i teraz mam pytanie czy da się jakoś zapobiec jakoś odzyskaniu tego konta przez poprzedniego właściciela ? Czy jeżeli będzie chciał to nie ma żadnej przeszkody żeby odzyskać to konto za pomocą SUPPORTU ??

OMG trzeba być idiotą żeby wgl taką opcje zrobić jak 'odzyskanie konta przez SUPPORT' ....

Niestety, odzyskać może kiedy chce. Wystarczą podstawowe informacje: pierwsze skiny, pierwsi bohaterowie, dane zakupu pierwszych rp'ków, lista znajomych, ostatnie logowania ( miejsca, ip ), e-mail do konta.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Kurde to trochę słabo to rozegrałem :/ . Szkoda, że nie można się zrzec jakoś tej opcji odzyskania konta czy coś w tym rodzaju 

Kupując konto, kupujesz kota w worku. Na własną odpowiedzialność. Riot nie zezwala na to:

"Sprzedaż Konta. Każde Konto jest przypisane do konkretnego Użytkownika i Riot Games nie uznaje oraz wyraźnie zabrania przenoszenia Kont Użytkowników. Zabronione jest kupno, sprzedaż, przekazywanie lub wymiana Kont oraz składanie takich ofert; wszelkie próby powyższych czynności są nieważne. Wszelkie formy dystrybucji Konta i/lub Danych Dostępu (poza wyraźnie dopuszczonymi w niniejszej Umowie lub wyraźnie dozwolonymi przez Riot Games) mogą skutkować zawieszeniem lub usunięciem Konta."

313561454060320945952.gif
Opublikowano

no James ,teraz w kazdej chwilii mozesz stracic to konto:( Kiedys z kumplem sie tak bawilem ,sprzedalem mu konto a pozniej niby ktos go okradl hahaha ale i tak mu oddalem ,nie jestem zyd :D ,bedziesz mial nauczke na przyszlosc:D

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Kurde to trochę słabo to rozegrałem :/ . Szkoda, że nie można się zrzec jakoś tej opcji odzyskania konta czy coś w tym rodzaju 

Mogles troche pomyslec przed zakupem i sie popytac a nie dopiero po .

Moj kolega napisal do supportu, podal mniej wiecej kiedy zaczol gre, kiedy wbil jakas tam dywizje jakiegos skina kupil pierwszego i mu oddali bez problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...