Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest Isamu?

Zalewa4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś w nocy miałem okazje zagrać przeciwko tak uwielbianemu przez ludzi Isamu (to już druga moja gra z tym osobnikiem...). Zapodaje Wam link do archiwum streama: http://www.twitch.tv/isamuxlive/b/587448942 (ok. 1h30min się zaczyna ten mecz na streamie). Osądzał mnie o cheaty, jeżeli chcecie sami zobaczcie, czy według Was używam tego całego "BOL'a". Ale jeżeli mówił prawdę, o tych typach z challa, którzy mówili, że nie da się tak grać Katą będąc w Plat V i jeżeli twierdzili tak jak on, że gram na bolu, to mnie to w sumie cieszy. Bo ja wiem swoje, wiem, że gram czysto, a jeżeli ktoś mówi mi, że gram na haxach, to dociera do mnie to, że jednak coś potrafię ugrać tą Katariną. :D

821721415718317389538.jpg

Link do posta na fejsie: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=735384823181811&set=a.447397981980498.112515.100001309007935&type=1
+ kiedy wstawiłem ten post na jego FanPage po prostu uniemożliwił mi komentowanie i dodawanie postów na swoim FP (ss na dowód):
310151415718317389538.jpg

Uczeń
Opublikowano

Skoro taki przeciwnik bola to czemu jeszcze się zadaje z rudym pedałem aka nitrogówno?

Tacy jak on powinni mieszkać w pokojach bez klamek, jp armia to absolutne dno internetu, już bardziej wolę tych rezich i dzieci minecrafta niż dzieci isamu zgrywających kozaków, bo tak im guru nakazał.

Opublikowano

widać, że na bolu jechałeś xp

śmieszny jest ten isamu, widzowie go w konia robią a ten wieży, poza tym większość z nich to brązy. 

wierzy*

@top

Isamu to po prostu debil , w filmikach przeklina,gada głupoty.Widziałeś zlot tej całej jp armi?Dzieciaki po 12 lat ;x

Opublikowano

Osobiście go nie trawię więc na twoim miejscu bym się nie przejmował opinią kogoś takiego - uważa że jest z*******y a  jak ktoś go zjedzie - BOL. Poza tym te jego żarciki są tak ch ujowe że trzeba być naprawdę młodym żeby śmieszyły - bo przeklinanie śmieszy raczej tylko dzieci. 

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Jaki jest? Jest człowiekiem, który robi wszystko, aby jak najwięcej zarobić. W tym przypadku wyzywa innych, próbuje wszystkich 'przekupić' na jego stronę. Jeżeli on coś powie to tak musi być.

Lepiej tam nie wojuj bo nagra filmik jak jedzie Ci wpierdolić :> I on tak spinał o normala xDDD

A poza tym sam nie jesteś lepszy - flame w meczu.

Opublikowano

HAHAHAHAHAHA BOL xD Walnąłeś DFG Q E W R potem na niego E W i sądzi, że masz bola, jak to nawet szybkie combo nie było, co za k***a młot nymfa nie chce chyba mu dać bo jakiś sfrustrowany chłopaś lata

Opublikowano

isamu to jeden idiota stary a zarazem dziecko robi wojny buntuje te 13 latki nie dziwie się ze żona odeszła bo ma 2 dzieci i do tego męża co zachowuje się jak dziecko szkoda gadać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...