Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MuriSurvival

mateuszspiewa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2info.png

fioletowy.png

em.pngNazwa serwera: MuriSurvival

em2.pngAdres IP serwera: Muriservres.srvmc.pl

em.pngIlość slotów: 150

em.pngTyp serwera: Survival

em.pngRekrutacja: TAK

em.pngWersja serwera: 1.7.2- 1.7.5

em.pngPremium: NIE

em.pngBiała lista (whitelist): NIE

em.pngPotwory: TAK

em.pngZwierzęta: TAK

em.pngNether: TAK

em.pngEnd: TAK

em.pngPvP: TAK

fioletowy.png

2admin.png

zielony.png

[Właściciel] <MurisPL>
[Administrator] <aSlimShady>
[Moderator] <Helpfun123>

zielony.png

2opis.png

fioletowy.png

Pluginy :
- World Edit
- World Guard
- All Essentials
- Economy
- Chest Shop
- AuthMe
- mCore
- PermissionEx
- Mob Arena
- Factions
- AZRank
- NoCheatPlus
- Vault

Historia serwera :

Pierwotny serwer powstał 2 lata temu.. Pomyślałem sobie że stworzę malutki serwer !?! Był on 3 slotowy, na początku grałem tam tylko z przyjaciółmi gry oni przestali grać w minecrafta udostępniłem serwer na forum. Serwer zostawiłem na jego los. Za kilka miesięcy odpaliłem minecraft by sprawdzić czy jeszcze ktoś gra na tym serwerze. Serwer był cały czas pelny więc postanowiłem powiększyć sloty do 20. Był to strzał w 10 serwer również był cały czas FULL,  stoorzyłem forum serwera, stronę, item shop ... Zapomniałem o serwerze, 2 tygodnie temu przypomnieałem sobie o tym przedsięwzięciu i postanowiłem wiejść na forum serwera. Forum stało sobie spokojnie niby nic się nie zmieniło a jedniak był 1 nowy wpis stwórz reaktywację tego kultowego serwera. .. Bez zastanawiania się zrobiłem serwer teraz jestem ty jak 2 lata temu i piszę (proszę) o wejście na serwer. Bardzo dziękuję za przeczytanie miłej gry życzy MurisPL wraz z reaktywowaną ekipą serwera ;)

fioletowy.png

Screeany z serwera :
post-933501-0-78342700-1415717433_thumb.png
post-933501-0-25751800-1415717448_thumb.png
post-933501-0-87762700-1415717459_thumb.png
post-933501-0-16557000-1415717482_thumb.png

Opublikowano

Macie plugin bypassslotop czyli mogą tylko admini wbijać naprawdę 1 slot jest a admin możne wbić bo ma op każdy kto ma op możne wbić tylko. Wgl nie ogarniacie jesteście dziećmi i lepiej nie twórzcie serwerów jak nie umiecie.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Spawn bardzo fajnie wygląda. Nwm czy to jest ściągnięta, ale bardzo ładnie. Prezentacja niestety z generatora. Wejdę i zobaczę :D

I Like OzZy,

I Like Cake!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...