Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chciałem się zapytać, do czego są teraz rankedy? To chyba jest przedsezon, tak? Jeśli mam rację, to do kiedy on będzie trwał?

Pozdrawiam

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Teraz możesz tylko sobie podwyższyć MMR aby zagrane placementy w następnym sezonie przeniosły Cię wyżej. Przedsezon trwa jakoś do stycznia.

jp8p35.png
Opublikowano

Są to tego do czego zawsze były. Tak jak up napisał bo resecie lig w nowym sezonie możesz dostać wyższą dywizję jeżeli teraz jeszcze wyjdziesz wyżej.

Opublikowano

No cześć. Mam diament 5 0 lp. Wbiłem do diamentu rozegrałem z 4 gry, ale były to 1w/3l więc jestem na 0 lp i moje pytanie. Nagrody już dostałem, więc mogę spaść do platyny, prawda? Mam już obramówka za soloq, czyli diament, ale co się stanie gdy spadne? Pozdrawiam

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No cześć. Mam diament 5 0 lp. Wbiłem do diamentu rozegrałem z 4 gry, ale były to 1w/3l więc jestem na 0 lp i moje pytanie. Nagrody już dostałem, więc mogę spaść do platyny, prawda? Mam już obramówka za soloq, czyli diament, ale co się stanie gdy spadne? Pozdrawiam

Nagrody utrzymają się za poziom Diamentu, nie Platyny :) Po prostu spadniesz i tyle. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Możesz spaść nawet do brązu, ale to i tak nie ma żadnego znaczenia. Nagrody dostałeś za diament i możesz teraz zrobić sobie z dywizją co chcesz. Pracujesz teraz na sezon 5.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...