Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Best Syndra <3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Chcę was zapytać która waszym zdaniem Syndra najlepiej kosi wszystko i wszystkich. Mam na myśli:
- SyndraMod
- Syndra
- Pentakill Syndra
- RioSyndra

Najpierw wypowiem się ja :D

Według mnie najlepsze aktualnie są Syndra i SyndraMod, dlatego że stuny są idealne (w innych skryptach też) farma bardzo dobra w tym świetny Lane Clear, ultimate castuje dopiero gdy możemy zabić przeciwnika, perfekcyjne combo oraz pokazują ile hp zostanie przeciwnikowi po wykonaniu combo.

Na podium dostała się też Pentakill Syndra - stuny, farma też bardzo dobra, jedyny minus który ją osłabia w porównaniu to powyższych skryptów to mianowicie, że ulti castuje na początku combo i nie zawsze dobijemy przeciwnika.

Na koniec zostaje RioSyndra - projekt ma się jeszcze rozwinąć ale narazie wiele mu brakuje m.in. nie pokazuje ile hp zostaje przeciwnikowi, szczególny nacisk trzeba włożyć w ustawienia skryptu, ulti również jest castowane zbyt szybko. Farma i stuny dobre jak u innych.

Czekam na wasze zdanie :)

Opublikowano

RioSyndra.

Zupełnie inne castowanie "QE" oraz "W".

"QE" w tym skrypcie tak jakby dwa razy stunuje, oraz zadaje większy dmg, zależny od zasięgu.

"W" trafia zawsze, chyba że ktoś się dashnie, flashnie.

"Ulti" idealnie dobija, chyba że mam skille które mogą akurat zbić aktualną ilość hp ofiary, to ulti zostawia.

"Q" bardzo dobrze trafia.

QUhIR7.png

Opublikowano

RioSyndra.

Zupełnie inne castowanie "QE" oraz "W".

"QE" w tym skrypcie tak jakby dwa razy stunuje, oraz zadaje większy dmg, zależny od zasięgu.

"W" trafia zawsze, chyba że ktoś się dashnie, flashnie.

"Ulti" idealnie dobija, chyba że mam skille które mogą akurat zbić aktualną ilość hp ofiary, to ulti zostawia.

"Q" bardzo dobrze trafia.

Narazie ja również uważam, że najlepsza obecnie jest Syndra ew. SyndraMod ale w przyszłości RioSyndra prawdopodobnie rozwinie się najlepiej (podobnie jak "Kurisu Riven")

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...