Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rots24.pl Mekka dla graczy !

LesIOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

573_rots24.png

Witam chciałbym zaprosić wszystkich na mój osobisty serwer teamspeak3 rots24.pl , resztę opiszę poniżej .

* Ilość slotów - 512 ( Licencja ) 

* Serwer postawiony na mocnym Vps 

* Boty Muzyczne 24/7 

* Nie ma systemu Auto-Afk 

* Darmowe Kanały Vip 

* Administracja dostępna prawie cały czas / Gramy  razem w różne rodzaje gier co opiszę poniżej .

* Rekrutacja na [ JuniorAdmin ] [ Moderator ] [ Pomoc Techniczna ] Otwarta 

* Miła atmosfera i znajomość na dłuższy czas nawet na lata , osobiście jesteśmy tutaj 20 osobową ekipą która właśnie o tak się poznała 

i część już widziała się w realu :) 

* Wspólne giercowanie razem min : League Of Legends / Counter Strike GO / Lineage / Combat Arms / Metin2 i wiele wiele innych gier .

* Nie potrzebujemy żadnych dotacji , za nic nie musisz płacić , rangi Vip które są dostępne dla wszystkich , wystarczy tylko wykazać że jesteś stałym użytkownikiem , uczciwym 

* Często robimy mini konkursy przeważnie grając w League of Legends , robione są na zasadzie np takiej , ostatni konkurs był bardzo prosty a zarazem trudny , gramy ranked team lub inny mecz , i wynik który musisz mieć to 16-4 a wygrana to tajemiczna skrzynia ze skórką , lub z postacią jak sobie zażyczysz .

* Czasami streamujemy swoje mecze , tak dla zabawy aby rozrywka była jeszcze przyjemniejsza 

Adres serwera ts3 rots24.pl

Obecnie serwer ma mały remament i rangi są wgrywane od nowa , lecz serwer online i można śmiało wchodzić

Od siebie : No cóż chciałbym coś dodać od siebie  więc , jestem osobą kreatywną mieszkam obecnie w Angli z  dziewczyną , i tak jak wyżej prowadzimy serwer teamspeak 3 , pracujemy nocki więc w dzień jesteśmy często dostępni , mamy grono znajomych którzy tworzą miłą atmosferę na serwerze i zawsze znajdą czas żeby zagrać coś z Tobą , np Duo w League of Legends , lub Counter Strike . Chciałbym jeszczę raz zaprosić wszystkich i obiecuje że zostaniecie z nami na długo długoo !

Administracja Rots24.pl Pozdrawia !

Opublikowano

Byla wiadomość ze ts w trakcie rekonsrrukcji starej bazy, jezeli twierdzisz ze administracja nie ogarnieta, zapraszam porozmawiać z nami, pisze z tel wiec przepraszam za bledy, pozdrawiam LesIO

Opublikowano

@Refresh / Obecnie posiadamy 2 boty muzycznie , lecz gdy będziemy mieli więcej osób , ilość botów wzrośnie do 5 . Aktualnie otwarta rekrutacja , na Techinka / Junior Admina .

Opublikowano

@Mayard. Rang jest wystarczająco tylko mam problem z backupem ich i będe musiał zrobić je od nowa , tak samo jak z regulaminem a jako że pracuje po 13h jest mi cieżko zrobić wszystko samemu dlatego rekrutuje ludzi i szukam reklamy :) 

Pozdrawiam LesIO

Opublikowano

Ikony i rangi wracają do normy / Regulamin będzie pisany na nowo , będzie gotowy dziś do godziny 3-4 w nocy .

Aktualna rekrutacja na serwerze  !

* - Junior Admin

* - Technik

* - Porządkow

Rots24.pl Zapraszamy !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

#Jin93  - Nie wiem co w tym śmiesznego , widać że nie zależy mi na kasie , tylko na atmosferze i na ludziach z którymi można pograć , więc nie żałuje że płace za licke maszyne music boty i te sprawy :) 

@topic - Zapraszam , obecnie gramy w Battlefield III online , jeżeli ktoś chciałby pograć zapraszam !

Opublikowano

@LesIOO

#Jin93  - Nie wiem co w tym śmiesznego , widać że nie zależy mi na kasie , tylko na atmosferze i na ludziach z którymi można pograć , więc nie żałuje że płace za licke maszyne music boty i te sprawy :)

@topic - Zapraszam , obecnie gramy w Battlefield III online , jeżeli ktoś chciałby pograć zapraszam !

@Jin93 'owi, nie chodziło o to, że zależy na kasie, tylko o to że w prezentacji macie wpisane 512 slotów a po wejściu na serwer widnieje 256. (widniało teraz widzę, że jest 512 :))

6186214172778651143466.jpg

Aaaaaha xD

@ Co do ts'a wygląda ładnie. Szkoda, że wbiłem tak późno i nikogo nie ma :( Chętnie bym porozmawiał;p

Opublikowano

- F5

* - Dodałem drugiego bota muzycznego z Hitami klubowymi

Ilosc użytkowników w godzinach szczytu osiaga 30, wcześniej było nas 10-15, wiec powoli ale do przodu, okres swiateczny sie zbliża wiec organizuje maly event, zwiazany z grą league of legends, wszelkie info przekazuje na ts, mogę ujawnić tylko ze nagrody to 3x 750rp, jeden uczestik maksymalnie bedzie mogl wygrac dwa razy wiec 1500rp!

- Co mogę dodać od siebie, obojętnie ile osób będzie na teamspeak i tak go nie wyłącze, wiec wszelkie komentarze typu pustki itp sa zbedne, a jak ktoś ma większy problem to zapraszam porozmawiać ;)

Ci co korzystaja z naszego teamspeak napewno nie żałują ponieważ atmosfera jest swietna choc nas tak malo!

Pozdrawiam LesIO

Opublikowano

Refresz!

- Event swiateczny zakonczony pomyslnie, lacznie wzielo udzial 16 osob, 8 druzyn po dwie osoby, wszystko bylo streamowane w ladnej jakosci, dlatego kazdy mogl ogladac co sie działo! Dla wygranej druzyny zostaly rozdane, rp w wysokości 980 na jedna osobe!

Pisalem z telefonu przepraszam za ortografie, pozdrawiam i zapraszam! Rots24.pl

@Edit w dodatku Administrator "Wolfpak" ktory zostal ze mna do końca i pomaga mi we wszystkim, otrzymal prezent, Sluchawki Natec Genesis H22, dla niedowiarkow moge zrobić ss z zamowieniem i dostawa

Opublikowano

@Refresh 

Rots24.pl

Obecnie testujemy The-Forest Co-op , gra się z wielką pompą w kilku więc zapraszam wszystkich ! 

Dodatkowo gdy jest nas więcej  , odpalam streama i jest pompa !

Zmiany na serwerze 

- Dodano nowe ikony i rangi gier jak 

The Forest Player

Gracz Diablo III

Gracz Crysis 3

- Od teraz ranga Vip , będzie dostępna dla każdego który spędzi co najmniej 2 dni 

Przywileje rangi Vip : Ignorowanie hasła kanału / Możliwość poke/pw Administratora lub Root . 

Zakładanie permamentych kanałów ! 

A jeżeli znajdzie się ktoś kto będzie nadużywał rangi i zakładał kanały dla zabawy  , dostanie ostrzeżenie

a pózniej blokade wstępu na nasz serwer. 

589_62382body_bg.png

Opublikowano

Całkiem fajny serwer TeamSpeak3. Ujdzie, lecz na pewno wprowadziłbym kilka zmian.

Przedziałki kanałów są trochę słabe i przy każdym sektorze są inne znaczki to taki jeden minus.

Ten VIP po 2 dniach taka trochę przesada, bo za dużo on może jak na zwykłe siedzenie 2 dni to kolejny taki minus.

Ale i tak serdecznie zapraszam na tego TSa z powodu na prawdę spoko właściciela i atmosfery.

Opublikowano

@Refresh , #ForFri dziękil za opinie  , gdy tylko ilość osób będzie wzrastać  , będą ankiety i zmiany , tak aby wam było lepiej ;)

Obecnie wykupiłem reklame na sadistic.pl na 24h , tak dla sprawdzenia :) 

Pozdrawiam LesIO

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...