Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropienie Ribków...

MrOMGWTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszedłem sobie postacią na ezo, włączyłem exp bot'a...

Po 1,5h dropną rib+0 sr 19...

Za chwile "Ulepszanie przedmiotu nie powiodło się"...

To mniej więcej do krórego lvl'a będą mi dropić riby na ezo?

Bo tera na 30 poszedłem exp botem...

Proszę o fast odpowiedz dam + i 5^

Opublikowano

hm ja też zoztawiłem 30 lvl (sura wp) i też rib+0 sr 19% :DD

no ale ja mojego sellnolem za 400k :D

no i też podłączam się do pytania: do jakiego lvla dropi? bo ten na 30 to jedyny moj rib

Opublikowano

Ja mam 38 lvl i expie na ezotach. Ribki dropią mi bardzo dobrze, bije na ezo od 37 lvl a juz mi droply 4. Więc do 38 lvl na pewno dropią.

bykomstop.gif
Opublikowano

Dobra, dałem +

Bot chodzi +/- pół godziny a dopiero jakieś śmieci z bonami np. max pz+500

a riba ni ma :P

Opublikowano

Ja też wiele razy próbowałem exp bota zostawiać na noc na ezo . Zawsze wynik : 2 riby maX. i cale eq w śmieciach ...

Wniosek : Z ezo bardzo rzadko dropi rib :)

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Rib na ezo dropi tylko ze wszystkich Arhanów (Ezot. Arahan, Wysoki Arahan, Ezot. Wojow. Arahan, Wódz Ezot. Arahan). Lepiej zrób postać 15 lvl mentalka wal w silne eq+9 i do imha tam dropi z przeklętych czarnych niedzwiedzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi na 45 poleciał jak expiłem kolegę ... myślę że do około 50 ale coraz mniej procent ...

Leci od 2X bo mi poleciał na ninji 28 lvl nikt mi nie wierzył i wy pewnie też nie uwierzycie ;) (ps ten rib z ninji na priwie) ale już ten na 45 na PLU

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Mi na 34 zawsze najlepiej leciało ale nie zawsze

@down

xD Chodziło mi o to że najczęściej na 34 ale czasami lepiej na wyższych lub niższych

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Ja tam mam szczescie na moim 39 przez godzine byly 3 ribki ale beznadziejne srednie

@EDIT:

Sorka zapomniałem że napisałem @4up tego samego posta... do usunięcia

94039178.png
Opublikowano

Riby dropia od 15/20 jeżeli tylko dasz rade. Do imha wojownik BODY<< z eq +9 najlepiej 15 level i na exp bocie wbije ten 25 w noc, mi w 2 godziny poleciało 10 x5katnych rib/antyk/jesionek oraz dużo żółci i skór więc opłaca się a na ezotach rib poleciał mi na 20 levelu gdy próbowałem wydropic przewodnik ^^ wiec to zależy również od farta.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

kolega ma 25 lvl i zostawia na exp bocie na ezo na dzień ma z 4/5 Ribów

Opublikowano

Kuzyn był u mnie. Na lapku zostawił na noc bota 35 lv na ezo. Ja robiłem nocke tak z ciekawości (lubie patrzeć co dropnelo :D ). Po 4 godzinach na easymetin była przebudka. Kuzyn sie obudził i razem patrzymy co dropnelo. Tak żartem powiedziałem że rib leży na ziemi. Akurat leżał xD. Kuzyn miał eq pełne a w kamer modzie włączoną opcje auto pick up. Zwariował i wyrzucał co popadnie by podnieść riba. Podleciał do niego , wyrzucił 3 ząb i naparczywie wciskał "z" a cał czas podnosił 3 zęba i po 3 sec rib znikł xD. Całość trwałą jakieś 10 sec.

Ot moja historyjaa :D

Teraz kuzyn już nie zostawia bota na ezo :D

Ja wole na bo iść na bestialskie łuczniki. NA KAŻDYM CH ZAWSZE jest jeden. Dzisiaj tak rozwaliłem pierwszego i fms 7 sr i ulepszyłem do +4. Jutro bedzie na +5 :D. Tam best lucznik respi sie co 20 min wiec na godzine mam 12 bestów :D

Opublikowano

na 40 zostawiłem woja i dropnął rib ale wrzuciłem expbota na szybko więc nie oczyściłem eq bo myślałem, że nie dropnie (głupekxD)

Opublikowano

Mi dziś dropną na 40 lv ale śr -2 a um 2

Ale też coś za takiego można wziąć

A mam nałożonego +6 śr 13 xDD

• 2 miesiące temu...
Rekrut
Opublikowano

elo a lepiej Mieć mentala z 30 czy body z 30 na ribki?? ja mam mentala kose + 6 tygre +9 i cała noc nic nie dropło ;/ zaden ribek ;/ <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...