Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oryginalne gry na spiraconenego xboxa

OnnPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie czy można grać w oryginalne gry na spiraconym xboxie - czy jesli zagram w oryginalną gre to mogę grać przez neta itp. i czy nie dostane bana gdy spróboję włączyć spiraconą grę.

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Normalnie możecie grać, ja napierdalam aż łeb odskakuje nie macie czego się obawiać, wszystko normalnie działa gra i buczy :D

M$ nie banuje konsol x360 od 2009 roku, tylko nie włączajcie gry przed premierą, lepiej mieć odpięty kabel bo wtedy to napewno bana wyłapiesz ;)

Opublikowano

nie za bardzo się znam na tym - nw co to lt 3 ale bardziej mi chodziło o MultiPlayer

Opublikowano

Na to czy dostaniesz bana czy nie, nikt Ci nie odpowie.

Ja już dawno nie słyszałem aby ktokolwiek dostał bana za piraty.

Ale możesz grać multi o ile masz te LT 3.0

Opublikowano

@ref - kupiłem Assasina 4 - Black Flag i Metro ale niestety nie działają mi na xboxie(piraty) - błąd dysku czy jakoś tak

potrzebuje pomocy :c

Opublikowano

Tak piraty, a błędy to

"Nie Rozpoznany Dysk

Nie można odczytać Dysku.

Kod Stanu: 03-80-00"

Posiadam oryginalnego "Tomb ridera" oraz "need for speed rivals" i z nimi nie ma takich problemów

Opublikowano

nie za bardzo wiem co to jest abgx - xboxa mam od paru dni wczesniej się nie interesowałem ale po włożeniu płytki do kompa - tego assasina 4 włącza się filmik itp >.< nie wiem czy powinno tak być - filmik jest 4 sekundowy ------ to zanim się włączy menu itp (producenci itp)

Opublikowano

Wez zadzwon do typa od ktorego kupiles xboxa i sie po prostu zapytaj czy konsola jest w ogole przerobiona, jesli jest to zapytaj jaka przerobka d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...