Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego serwera oczekujecie?

MonaKeR

Życzenia odnośnie serwera na którym byście chcieli grać  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wersja serwera?

• 0.97d+99i
      14
    • s2
      32
    • s3ep2
      10
    • s4ep2
      15
    • s6ep3
      21
    • ex702 (s8ep2)
      18
  2. 2. Exp serwera?

• x1-x99 (no reset)
      17
    • x100-x499
      34
    • x500-x999
      17
    • x1000
      15
    • do 2k
      15
    • do 5k
      7
    • x9999
      5
  3. 3. reset staty po max lvl?

• 100 do 300 pkt
      21
    • 400 do 500 pkt
      23
    • 600 do 800 pkt
      19
    • więcej
      6
    • staty zostają
      41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głosujcie ludziki na jakim serwerze chcielibyście grać, niech admini popatrzą i trochę pomyślą zanim coś stworzą jeżeli chcą żeby serwer nie padł po 2 dniach ze względu na brak zainteresowania.

Ankieta jest tak biedna, że nie pozwala na więcej jak 3 pytania

Jakieś dodatkowe wypowiedzi, których nieobejmuje ankieta mile widzane, niech rozgorzeje gorąca konfa :P

Opublikowano

Moim zdaniem wszystko polega na tym jak administracja zajmuje się serwerem, czy nie ma haków ani lagów i gównianych offów. Resztę wystarczy zostawić graczom, a jak się będzie dobrze grało to i nikt nie będzie chciał tego niszczyć i pewnie jakieś fundusze z tego będzie można wyciągnać... Dlatego s2 jest dobra opcja bo tam mało bugów stosunkowo, a można dodać jakieś urozmaicajki customy czy eventy.

Opublikowano

Chyba większość z nas zgodzi się z Atmo, jeśli serwer jest w 100% zabezpieczony przed Ddos, w 90% przed haksami, nie ma niepotrzebnych DC. Jeśli serwer był przetestowany i nie wychodzą żadne kwiatki w 1 dniu po starcie, a admini ogarniają, są doświadczeni i umieją słuchać graczy,  to już mamy udany przepis na dobrą zabawę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim zdaniem wszystko polega na tym jak administracja zajmuje się serwerem, czy nie ma haków ani lagów i gównianych offów. Resztę wystarczy zostawić graczom, a jak się będzie dobrze grało to i nikt nie będzie chciał tego niszczyć i pewnie jakieś fundusze z tego będzie można wyciągnać... Dlatego s2 jest dobra opcja bo tam mało bugów stosunkowo, a można dodać jakieś urozmaicajki customy czy eventy.

z wszystko ok tylko ten sezon 2, ktory jest strasznie nudny i tak przeorany, ze jakis tam ogarniety server ma przez jakis czas duzo ppl. Jednak jak sie znudzi expienie to tak naprawde nie ma co robic i po 2tygodniach jest res acc lub zmiana wersji. Wiec moja Prosba do osoby, ktora planuje postawic jakis konkretny server mu online, niech sie zastanowi czy te ustawienia nie spowoduja resu acc w krotkim czasie.

Opublikowano

Kiedy w końcu wystartuje jakiś serwer z ustawieniami jakie wygrywają w ankiecie?..

zagrał bym w końcu w MU a te serwery co są to porażka..

Porazka?? Bo sie nie umie grac!!

Opublikowano

z wszystko ok tylko ten sezon 2, ktory jest strasznie nudny i tak przeorany, ze jakis tam ogarniety server ma przez jakis czas duzo ppl. Jednak jak sie znudzi expienie to tak naprawde nie ma co robic i po 2tygodniach jest res acc lub zmiana wersji. Wiec moja Prosba do osoby, ktora planuje postawic jakis konkretny server mu online, niech sie zastanowi czy te ustawienia nie spowoduja resu acc w krotkim czasie.

Stempl w tej grze expienie zawsze było nudne :D Na s2 masz pvp i cs-y i to wystarczy by sie nie nudzić :) Przynajmiej jest takie moje zdanie w nowszych sezonach nie ma tego klimatu co był kiedyś.

Opublikowano

Dobre ustawienia exp około 300-350 , lekko wyższy w pt, ds i bc powinny zachęcać graczy (pamiętam że max 10 osób bylo i nie kazdy z kolejki dostał sie do bc czy ds) oczywiście tam exp był troche większy.Nie było itemów za GR wszystko trzeba było zdobyć w grze, na niektórych sererach był item +9+3opcje.Staty po resie 400/500 cięzko o exc itemki więc szanowało sie dobre zwykłe .Arena to koszmar dla słabszych graczy bo nie poexpią, pk i spadaj na mapy :)O ile arena to 300lvl .Sezon 3 dał fajne mapki np. barraks i nieraz ikarus 2 aby było gdzie expić.Ale to wspomnienia chociaż można po niektóre rzeczy sięgnąć i urozmaicić grę.Wiem ż gracze już nie potrafią niektórzy grać bez botów , ale dla mnie kto gra - jest przy kompie .Nie znoszę afk ( niektóre serwy posiadały anty-afk 5minut w bezruchu automatyczne dc)Ale nie brać tego do serca , piszę swoje zdanie .

Opublikowano

Sądze jak kolega wyżej z tym, że dla mnie ten wbudowany bot w nowych sezonach jest idealnym rozwiązaniem. Większość serwerów ma teraz problem z ddosami.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie i moich znajomych najlepszym rozwiązaniem byłby sezon 2 z expem na poziomie około 10x. Wszystko po to aby wbicie 400 lvlu nie wiązało się z expieniem pół roku. Oczywiście bez resetów. Ta gra najwięcej frajdy dawał z dropu, jeżeli nikt nic nie ma i nie można kupić za $ to wtedy gra dopiero daje radość. Na pewno część graczy pamięta jak chodziło się w full pt na hunt do k3/k7 i radość z wydropienia każdego itemu +L/+s.

Opublikowano

Dawno nie grałem ale chyba trzeba iść do przodu jeśli chodzi o sezony. Jeśli chodzi o exp to im mniejszy tym lepszy.

Opublikowano

exp x5,s3 ep2,brak resa,max 400lvl,BC i DS dobrze ustawione,max+11 i do Black Dragona sety bym był wtedy pierwszą osobą na serwerze.

Brak Sygnaturki YEAH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...