Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][GT 630] Karta Graficzna do multimediów za kartę do gier!

ViruS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[b] Nazwa rzeczy: Karta Graficzna do multimediów: Gainward GeForce nVidia GT 630 - 1GB DDR5[/b]
[b]Metoda kontaktu: Skype: overkox / PW[/b]
[b]Opis rzeczy: Karta graficzna do multimediów, używana, nie było z nią żadnych problemów, nigdy mnie było błędów.[/b]
[b]Oczekiwana/oferowana cena: Wymienię za jakąś dobrą kartę graficzną do gier. [/b]
[b]Zdjęcia/inne informacje: Karta graficzna jest używana, chłodzona wentylatorem "Gainward". Zdjęcie karty graficznej wysyłam w załączniku. Kartę wymieniem, ponieważ zakupiłem kartę z serii GT, która jest do multimediów, zamiast karty GTX - do gier. Jeszcze raz podkreślam, nigdy nie było z nią problemów..[/b]

post-418766-0-92507500-1415708781.jpeg

lTN12zv.jpg

Opublikowano

Nikt ci nie da  karty do gier za to coś kolego.

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

"Karta do multimediów" to ładne określenie chujowej i taniej karty do gier. Każda karta graficzna jest do gier, poprostu na jednej pograsz w lepsze na drugiej w gorsze gry. Nikt ci za tę "kartę do multimediów" nie da "karty do gier", bo te "do gier" zaczynają się od GTX 650,750, a one kosztują jużsporo grosza

Opublikowano

#up Nie prawda

Skoro każda karta jest do gier to te najstarsze modele też są ^^

Za tę gt640 nawet opłacało by się wziąć 9600GT. Tylko pytanie co oczekuje autor. 

Na taką wymianę nikt się nie zgodzi. Sprzedaj tego szrota i kup normalną kartę graficzną.

Opublikowano

@Nezvik - Jaką cenę proponujesz za ten "szrot" ?

Stan idealny, wygląda jak nie używana. Bezproblemowa, jak prosto ze sklepu.

lTN12zv.jpg

Opublikowano

Ja jej nie kupię, bo niezbyt mnie interesuje. Koło 180 powinieneś za nią dostać. Na pewno ktoś się znajdzie. Wystaw na allegro jako nową jako licytację albo kup teraz. Szybciej zejdzie, bo tutaj nikt się na nią nie porwie.

Opublikowano

@Nezvik - Jako nową ? :D Nie wykryją, że to używana w jakikolwiek sposób ? Jakimś programem, który liczy czas pracy karty ? Co kolwiek ? :3. Czy coś za to grozi, że wystawiam używaną pod pretekstem, że to nowy sprzęt ? :x Ps. Mam wszystkie papiery, gwarancję, opakowanie.

lTN12zv.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz jako nową ja raz sprzedałem 750ti używaną pół roku jako nową za 480zł a kupiłem za 520zł  xD. Pół roku grania za 40zł ^^

Rzeczywiście powód do chwalenia się...

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Miałem tą karte, ale wersje 4gb. Jak sprzedawałem (za 50zł bo miała już nie oryginalne chłodzenie, ale tak to wszystko ok) to cieszyła się dużą popularnością. Śmieszne, bo miała takie branie, że sprzedałem za 60zł :D  Raczej nikt się nie zamieni na karte do gier, bo takowe kosztują sporo... ;p Teraz mam 560 Ti i w Far Cry 4 na very high gram więc.. :P Nie jest źle! Za 350zł warto xD Wystaw na olx za 150 i zjeżdżaj z ceny to może ktoś kupi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...