Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podwójna zmiana Profesji :o (Prosze pomozcie) Server (Ravia.eu S1)

Kasyles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem, gdyż oglądając film IsamuXPompa mowil o punktach umiejetnosci, ze musi wbic na 16 na m1.

Problem w tym, ze nie pamietam na ktorym punkcie wbilem aure na m1 jest moze jakis sposob na to, aby obliczyc?

Pomyslalem, ze mozna by bylo zmienic profesje z bodego na mentala, za chwile na bodego, gdyż mialbym wszystkie punkty.

PS. Mam 30lvl . ZA WSZELKIE BŁĘDY PRZEPRASZAM.

Opublikowano

Na 5lv dostajesz 4 pkt do rozdania tak wiec na 30lvlu powinienes miec 1 skilla na m i 12 pkt do przydzielenia (o ile posiadasz tylko 2 skille).

W najlepszym wypadku skill wbija przy 17pkt,nie 16.

Srij9JT.png

Opublikowano

OK. Sprawdziłem i mam

Aura - m1

Wir Miecza - 1 

Szarża - 8 

Trzystronne Cięcie - 1 

Grzmot - 1 

Resetować ? 

Opublikowano

Ok, bardzo dziekuje. Leci NAJ. A jezeli nie bedzie tych dwunastu tylko 11? Zwoj resetu umiejetnosci mam uzyc ?

w Metinie jesst tak że mając np. 99lv masz 98pkt. Umiejętności więc na 12lv będziesz miał 11 pkt.

Pkt. Skilli możesz zresetować u starszej pani za 100k chyba wtedy będziesz miał pewność że wszystko jest ok.

image.png

Opublikowano

Zresetowałem Aurę. Wbiło mi na 17 punkcie m1, a dlaczego nie mam jeszcze jednego puntu do rozdania ? xD

Dzięki Wszystkim. Temat można już Zamknąć ! :) 

Jeszcze raz dziękuję ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...