Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lsat vs mg36

pro kox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wyboru 2 bronie. Lsat i mg36. Która wg was będzie lepsza. Mam do wydania 20000 funds i nwm które kupić :D

I jeszcze jedno pytanie. Czy da się coś zrobić z lagami? Gdy grałem w bf3 miałem około 60 klatek na wysokich i 0 lagów przez neta. Tutaj mam może ze 30 klatek na najniższych i masakryczne lagi (gram na europejskich).

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

Bierz LSAT, broń OP ;) Najlepszym wyborem byłoby kupno pakietu z nim :P MG36 po nerfie już nie jest taki dobry, ale można nim jeszcze ,,coś" ugrać :)

Opublikowano

Właśnie kupiłem lsat w pakiecie i zostało mi ponad 13 tys funds. Zostawię sobie resztę na święta :P

A co do lagów to poradzi ktoś coś?

logo.png

Polecam.

Opublikowano

Właśnie kupiłem lsat w pakiecie i zostało mi ponad 13 tys funds. Zostawię sobie resztę na święta :P

A co do lagów to poradzi ktoś coś?

Z tego pakietu polecam wymienić lufę na precke ;)

Może lagi to wina internetu? :P

Opublikowano

Z tego pakietu polecam wymienić lufę na precke ;)

Może lagi to wina internetu? :P

No nwm. Na bf 3 jak grałem to praktycznie zerowe lagi, ping 30. Cod 4 tak samo. Po za tym dochodzi kwestia tego że muszę grać na minimalnych w bfp4f

, a bf3 mogłem cisnąc na wysokich bez ściny. Net mam 5mb i zawsze wystarczał. 

logo.png

Polecam.

Opublikowano

No nwm. Na bf 3 jak grałem to praktycznie zerowe lagi, ping 30. Cod 4 tak samo. Po za tym dochodzi kwestia tego że muszę grać na minimalnych w bfp4f

, a bf3 mogłem cisnąc na wysokich bez ściny. 

To jest właśnie cały BFP4F :D Mi też gra czasami się crashuje a dziś wyjątkowo mam lagi :P

Opublikowano

To jest właśnie cały BFP4F :D Mi też gra czasami się crashuje a dziś wyjątkowo mam lagi :P

Trochę to wkurza, ale gra bardzo fajna. Może ktoś też miał taki problem to coś poradzi. 

logo.png

Polecam.

Opublikowano

Trochę to wkurza, ale gra bardzo fajna. Może ktoś też miał taki problem to coś poradzi.

Odblokuj porty w routerze lub wyłącz UnPn. Ogólnie gra zbugowana.
Opublikowano

Poprawka, gra była KIEDYŚ fajna. Teraz już brak wsparcia od EA, duża liczba hackerów, ogólnie s**t. Nie polecam inwestować w grę dużo pieniędzy ;)

Opublikowano

Przestać grać w ta grę

Tej, czytaj ze zrozumieniem.... ale uważaj na lekcjach.....

Co do tematu.... lsat... i wszystko jasne... :) wzorowa broń, można wku.... nie jednego fiuta hahah

x

Opublikowano

Lsat to był dobry wybór. Od teraz mówcie mi prebuy kid jak inni. Dzięki za odpowiedzi.

logo.png

Polecam.

Opublikowano

Lsat to był dobry wybór. Od teraz mówcie mi prebuy kid jak inni. Dzięki za odpowiedzi.

I o to chodzi.... hahaha :) noob kid :P

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...