Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sobie radzić ze skrpytami i normalną grą/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, zacząłem sie bawic w skrypty jakis czas temu i wiele rzeczy mi sie myli, np. chce miec kamere na champie, a na spacji jest tez atk na enemy i tak to sie miezsa ze czesto robie cos czego nie chce, jak sobie z tym poradzic? moze powiecie jakie wy macie ustawienia?

jak chce ustawic burst na ctrl to sie nie da (nalal jest spacja pomimo ustawien w skryptach) a kamery stucka po prostu na ctrl się nie da ustawic, co teraz?

glownie gram na syndrze/garenie i kuritsuRiven (na tym ostatnim mi zalezy najbardziej)

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

No właśnie na kamerze stuckowanej nie moge grać cały czas, bo nie mam ogarniecia na mapie.

A żeby combo mieć na N to ja nie wiem jak to trzeba zmienić ustawim w skrypcie combo na N a i tak dziala tylko na spacji... :C

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

Czyli jak postac ucieka to nie idziesz nia dalej tylko stoi w miejscu to jest strasznie nienaturalne i to widać :D także jak zacznie postac unikac to lec nia kawalek dalej :D

153xova.png

Opublikowano

aa takie cos, no to wiem, ael i tak to evade mnie zabiło już nie raz, bo na siłe chciał uniknac skilla złą strone, do tego w teamfightach jest tyle aoe ze skrpyty nie wiedzą co robic mam wrazenie... (polaczenie kurtsu riven i evade) jeden skrpyt chce uciekać a drugi atakować i gra jakby nie wie co robic... ;_; to powinno tak dzialac czy moze mi brakuje jakis bibliotek czy cos?

DAJ MINUSA ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...