Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] NNorbertMute - Nakładka do Essentials

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z nudów napisałem Skrypt na MUTOWANIE połączony z Essentialsem :)

http://NNorbert.PL/NNorbertMUTE.raw

Nie będę się za bardzo rozpisywał bo nie ma takiej potrzeby.

Trochę się jednak zmienił powód mutowania teraz to musimy robić tak:
/mute <player> <czas> <powód>

tylko proszę nie pisać w CZAS 15m ponieważ wyrzuci error :P - skrypt ma możliwość tylko mutowania na MINUTY

Poprawny format:
/mute NNorbertPL 5 słowa - da graczowi NNorbertPL mute na 5min z powodem słowa :D

Opublikowano

omg, kolejny skrypt na komendy, który wykonuje komendy... a jeżeli ktoś usunął komendy zaczynające się na /e (bo CombatLog ich nie trawi) to co ma zrobić?

Myślę, że to jest kolejny bezsens.

sygnatura.png

Opublikowano

omg, kolejny skrypt na komendy, który wykonuje komendy... a jeżeli ktoś usunął komendy zaczynające się na /e (bo CombatLog ich nie trawi) to co ma zrobić?

Myślę, że to jest kolejny bezsens.

Uważam inaczej, przyda się powód mute'a.

Dobry skrypt, tylko dodałbym coś więcej bo jest trochę ubogi.

Opublikowano

eh następny skrypt.
Fajny wpadłeś pomysł żeby takie coś zrobić no ale to jednak skrypt. A jak każdy mądry człowiek wie to skrypty obciążają serwer.
Nie chcę cię do niczego zmuszać, ale weź się za pisanie pluginów jeśli chcesz coś tworzyć dla serwerów bo skrypty to nie najlepszy pomysł. I tylko będziesz krytykowany.

Mi się zdaje że już kiedyś widziałem lepszy plugin który miał więcej opcji, ale nie pamiętam jaki to był.

@topic A jeśli chcę gracza odmutować to co? Da się??????

531001454960877632167.png

Opublikowano

@kondxiu98 patrzyles wgl w kod? jest komenda /unmute no chyba ze zapomnialem dodac :O

PS. Komentujesz kazdy temay ze skrypty laguja, ja sie nie zgadzam. mam serwer (srednia graczy 60+) i zadnych lagow a mam skrypty na lvle z kopania co jest masa zapisywania itd. :-)

Opublikowano

@kondxiu98 patrzyles wgl w kod? jest komenda /unmute no chyba ze zapomnialem dodac :O

PS. Komentujesz kazdy temay ze skrypty laguja, ja sie nie zgadzam. mam serwer (srednia graczy 60+) i zadnych lagow a mam skrypty na lvle z kopania co jest masa zapisywania itd. :-)

nie pobierałem bo mi nie potrzebny :)Nie biorę skryptów ponieważ lagują serwer a jeśli uważasz inaczej to już twoja sprawa. (każde dziecko mówi że "skrypt nie laguje!"

@topic

A tylko się pytałem bo nie widziałem czy jest wymieniony.

531001454960877632167.png

Opublikowano

@kondziu98 wez .. jak ci sie nie podobaja skrypty to wypier... -,- Mi skrypty nie laguja jak masz maszyne z biedronki to sie nie dziwie ;_;

Opublikowano

omg kolejny skrypt już wole zainstalować plugin który będzie miał i mute chat cc itd niż robić 50 skryptów które można znależć w 1 pluginie bez sens.@topik Wow wow ale fajny skrypt przydatność 100 % daje lajka i okejke(to to samo fjem)

Opublikowano

@MPCDami bany? tempbany? nieee, to jest za łatwo zbugować... i takie coś powoduje lagi.

wiadomości o śmierci? to nakładka do /MUTE a nie do ...

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...