Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą Wartune

misia23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej może ktos mi pomoże ? Od jakiegoś czasu gram w Wartune (kto gra to może pomoże). Otóż od kilku dni nie moge dostać się ani na stronę ani na klienta Wartune. Mam tam Vipa i nie mogę nawet pograć a wiem z głownego forum że gra działa, sama sprawdzilam na innym komputerze. Jednakże na moim stacjonarnym jak i na laptopie z którym jestem podłączona do tego samego rutera już jest problem. Jak to możliwe? W czym może tkwić problem ? Jeśli chodzi o ciasteczka itp to zostało to wszystko już wyczyszczone i szczerze? Nie mam juz pomysłu co mam zrobić :( Może ktoś miał podobny problem i poradził sobie z nim ? Powiem także iż nie działa ona na żadnej przeglądarce internetowej. Aktualizacje Adobte itp także juz mam za soba. Ale strona zachopwuje się tak jakby ciąle coś ją blokowało i wierzcie mi nie jest to antywirus, a wirusów żadnych mi nie znajduje. Proszę o pomoc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...