Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie pozmieniało?

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóz nie grałem okolo rok w infestation i mam do was prosbe, zebyscie odpowiedzieli na pare moich pytan. Z gory dziekuje.

1.Jak z cheaterami? nadal pelno? Czy ogarneli ich wkoncu?

2.Jak z lootem teraz?

3.Gdzie oplaca sie teraz lootowac(najlepiej podajcie lokalizacje i dla czego) np-norad-duzo broni i respia tez sie snajpy ;)

4.Mozna przelewać sobie GC? czy to juz wycofane na stałe (jak konczyłem gre to własnie wycofali GC z handlu w sensie nie mozna bylo sobie przelewac.)

5.Duzo osob gra?

6. Czy warto wrócic do infestation? czy lepiej isc na stare dobre Dayz?

Opublikowano

1. Nic po staremu a nawet jeszcze więcej tego jest
2. Lepiej z lutem ale na snajperki nie licz 
3. Lotnisko,Norad  ponieważ jest tam jeden z najlepszych lotów - dużo osób
4. Nie wiem 

5. już Mało
6.Ani na to ani na to ponieważ tu i tu są hakerzy 

Zobaczymy czy INB wyjdzie 

Opublikowano

1. Cheaterzy zawsze będą ale biorą się z nich dużo wiecej banów leci to zawsze coś:D

2. W nocy z piatku na sobote był patch który usunął item boxy przez pierwsze 2 dni z kolega nazbieraliśmy okolo 200 stanagów i gdzies koło 60 snajp teraz loot zmiejszyli ale napewno łatwiej o snajpy niz wcześniej.

3. Campos, Bulder, Norad. Na lotnisku za dużo biegania i jeszcze dwa super zombie.

4. Juz nie mozna, jedynie serwer prywatny mozesz komuś przedłużyć.

5. Coraz mniej.

6. Tu i tu są cheaterzy lecz został bym przy iss ze względu na inb które kiedyś tam wyjdzie :D 

Opublikowano

Teraz wyszła nowa gra  tego typu coś ala DayZ,ISS,Rust zwie się Miscreated ale na razie jest świeża ale osobiście kupie ją w najbliższym czasie.

Opublikowano

1. Pelno, nie ma sensu juz grac w ISS.

2. Loot w miare dobry.

3. Jak zawsze Lotnisko, Bulder, Norad.

4. Nie mozna.

5. Malo.

6. Nie warto, polecam ci Emulatory, wiecej zabawy, mniej cheatow, dobre PVP.

Opublikowano

Co wy ludzie opowiadacie, że są cheaterzy? Ja zacząłem grać kilka dni temu i do teraz na żadnym z serwerów nie widziałem cheaterów, czy to public czy to private. 

Zawsze będą cheaterzy, ale bez przesady! Moim zdaniem coś ogarnęli w końcu, co chwile bany fairfight lecą. 

@Top. 

1.Napisałem wyżej. 

2.Loot lepiej wygląda wg. mnie. Np. w Clearviev znalazłem wczoraj 2 skrzyneczki i w nich AK itp.

3.Lootować opłaca się na public testach (te servery z caliwood), lootu tam nie znajdziesz na ziemi ale z zombiaków lecą scary itd, a potem możesz je przenieść do Global inventory. 

4.Nie można

5.W godzinach 14/15 np. w czora grało na każdym serwerze ok. 30/40 luda na europie. 

6. Moim zdaniem opłaca się wrócić, ponieważ powraca ten stary klimacik i można się nieźle pobawić. Ja jak zacząłem nie potrafię przestać grać z okazji tego, że nie widziałem żadnego cheatera i ludzie się zmienili (są bardziej friendly).

Opublikowano
1.Jak z cheaterami? nadal pelno? Czy ogarneli ich wkoncu?- Są i to w takiej ilości że bez aima i espa nie da się grać ;D

2.Jak z lootem teraz?-W campos można w hotelu w sigi kolo siebie znaleźć , a wczoraj nawet vss znalazłem.

3.Gdzie oplaca sie teraz lootowac(najlepiej podajcie lokalizacje i dla czego) np-norad-duzo broni i respia tez sie snajpy ;)-Campos,lotnisko,norad

4.Mozna przelewać sobie GC? czy to juz wycofane na stałe (jak konczyłem gre to własnie wycofali GC z handlu w sensie nie mozna bylo sobie przelewac.)-Nie można

5.Duzo osob gra?-Ta gra po 20/30 typa na serwerach

6. Czy warto wrócic do infestation? czy lepiej isc na stare dobre Dayz?-Lepiej nie grać ani w to ani w to.
784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

A mam takie pytanko do was. Mozna sprawdzic ile lacznie mam przegranych godzin na koncie? Nie mowcie zebym przeliczyl po postaciach bo ja zmienialem wszystkie postacie okolo 3 razy (usuwalem i tworzylem nowe). I tak w ogole dziekuje wszystkim za pomoc ;)

Opublikowano

A mam takie pytanko do was. Mozna sprawdzic ile lacznie mam przegranych godzin na koncie? Nie mowcie zebym przeliczyl po postaciach bo ja zmienialem wszystkie postacie okolo 3 razy (usuwalem i tworzylem nowe). I tak w ogole dziekuje wszystkim za pomoc ;)

Jeżeli masz na steam to masz ile godzin grałeś

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...