Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup xbox360

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić używanego xboxa lecz nie zabardzo wiem po ile teraz opłaca się kupić i jaką konsolę wybrać bo jest troche tych gatunków i nie wiem czy ta która 1 wyszła nie będzie gorsza od tej najnowszej pod względem grafiki, i jaki dysk starczy na swobodne granie i zapisywanie save z gry

Opublikowano

Kup najnowszy model xbox 360, reszta jest bardziej awaryjna i głośniejsza. Jeśli chodzi o grafikę to bez różnicy. Kup najlepiej z dyskiem min. 120 GB, możesz kupić jakiś 60 GB, ale zainstaluje tylko z 5 takich nowszych gier.

giphy.gif

Opublikowano

Myślę że za 350 jaspera z dyskiem 120 nie znajdziesz, no ale może jakaś mega dobra oferta się pojawi

Nie kupuj starszych niż jasper, jak już to szukaj właśnie jaspera albo slima.

Interesuje Cie przerobka?

Opublikowano

Myślę że za 350 jaspera z dyskiem 120 nie znajdziesz, no ale może jakaś mega dobra oferta się pojawi

Nie kupuj starszych niż jasper, jak już to szukaj właśnie jaspera albo slima.

Interesuje Cie przerobka?

jak najbardziej

Opublikowano

No to szukaj konsoli z LT 3.0, do 500zł powinieneś coś konkretnego znaleźć.

bo zależy mi tak na konsoli właśnie do 500 zł minimalnie 1 pad full okablowanie jakiś dysk min 80 gb i z 1 gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...