Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szamanka smok ! Lecimy z tematem ! Samos co i jak

xTor3nTxMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Powróciłem do pla i postanowiłem ,że zagram na samosie ( 1 z 3 serverów na którym gra największa ilosc osob) . Jako iż postanowiłem podnieść poprzeczkę to mówię a co mi tam zagram szamanem. I tutaj robią się 1 schodki. 

Chciałbym usłyszeć wasze porady na temat efektywnego expa smokiem tzn jak rozdawać staty i jak skile aby ładnie to wszystko wychodziło :) 

Jeżeli ktoś ma ochotę na wspólną grę zapraszam do jinno

369011438114957985586.jpeg

Legenda
Opublikowano

2int:1wit

Strzelający-Błogo-Pomoc-Skowyt-Talizman-Odbicie

Chodź szamanem jest ciężko. Możesz pójść na początku w dwa buffy i komuś pomagać by Cię ktoś expił, ale jak chcesz samodzielnie to masz wyżej. Chodź jak zaczynasz od zera to bardziej bym Ci polecił SG niż PL'a.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Koniecznie musisz zrobić Błogo oraz pomoc na początku, zaopatrzyć się w jakieś itemy na HP oraz INT, no i oczywiście załatwić antyka z 25 sr + zrobić konia lub wierzchowca i jazda ;) 

xD 

Opublikowano

Wszystko zależy od tego czy chcesz expić solo, czy w pt.

Jak w pt to maxujesz: pomoc > blogo > strzelajacy > skowyt

Jak solo to polecam: pomoc/ skowyt > skowyt/pomoc (zależy od eq) > błogo > strzelający   - mając pomoc i skowyt na m1+, antyk śr 35+ oraz konia bojowego, exp jest całkiem przyjemny.

Staty standardowo: 2 INT / 1 WIT

Chyba, że exp w pt bd pewny, a maxowane pierwsze skile to pomoc i błogo to możesz pokusić się o: Max INT, później max WIT

Opublikowano

wbij 35lv i tu koniecznie musisz zrobić boja, antyk 25sr+ i pomoc/strzelający m1, można iść na bo :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wbij 35lv i tu koniecznie musisz zrobić boja, antyk 25sr+ i pomoc/strzelający m1, można iść na bo :)

Do expa z koniem bojowym lepiej mieć skowyt aniżeli strzelający.

Opublikowano

Skile: Pomoc>Błogo>Skowyt>Strzelający>Odbicie>Talizman

Staty: Inta/WIT > Siła 

Odbicie jest zbugowane.

2;1 int;wit

Pomoc,skowyt,blogo,strzelak, talik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...