Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speccy - program do sprawdzenia specyfikacji komputera

Freaky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Speccy

5112714156699531212430.png

Jest to program, w zasadzie przyrząd służący do identyfikacji sprzętu i systemu operacyjnego zainstalowanego na naszym PC.

Program wyświetla nam nazwy podzespołów(1), ich temperatury(2), oraz po kliknięciu na część/system/urządzenie(3) które nas interesuje uzyskujemy szczegółowe informację na jego temat.

post-1212430-0-33035600-1415668679.png

Wyniki pracy naszego programu można bardzo łatwo zapisać i udostępnić lub odtworzyć na innym komputerze.

post-1212430-0-79409700-1415669130.png

Speccy jest tak prosty w obsłudze jak żaden inny program. Przy nim nawet Paint staje się czarną magią :)

Przyrząd ten według mnie nie ma żadnych wad i powinien się znajdować na większości PC-tów. W niczym nie przeszkadza, jest darmowy, a gdy znajdzie się potrzeba opisania naszego PC np. w ofercie sprzedaży to jest jak znalazł :D

Speccy pobierzesz stąd:

http://www.dobreprogramy.pl/Speccy,Program,Windows,15677.html

4008f620557c76b9gen.jpg
  • 1 rok później...
Opublikowano

Wiem, że dość stary temat, ale nie warto pobierać z tej strony co podałeś link, że tak powiem w zestawie mamy dodatkowe ''bonusiki''. :D Zawsze ze strony producenta.

Opublikowano

@Vein. Jak nie klikasz bezmyślnie buttona "dalej" to nie będziesz miał "bonuski"

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...