Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5bon

GaYwEr69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wsadzam do butów bony hp/odp miecze/odp sztylety/odp 2ręka/ i jakie ma być 5 bon strzały/dzwony/wachlarze, osobiście wolałbym coś na szamanów, ale chcę usłyszeć wasze propozycje 

Opublikowano

Ja zawsze daję strzały bo szamani rzadko biją hitami lecz skilami a na skile tylko magia zadziała. 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Jeżeli na serwerze wchodzi dużo HP to polecam zrobić 4x abs (miecz,2 ręke, sztylety, strzały + HP a jeżeli w itemach jest wbudowane dużo hp a wchodzi tego HP mało, to 5x ( miecze, 2 ręka, sztylety, strzały + dzwony) dlaczego nie wachlarze, ponieważ większość osób jeżeli robi szamana pod hity to używa dzwonów a jeżeli wachlarza to pod skile czy sama magia wystarczy. 

xD 

Opublikowano

Wszystko zależy od serwera oraz także od balansu klas postaci. Na jednym serwerze szaman ładnie bije a na drugim wystarczy tylko na niego magia i już po szamanku ;D

Opublikowano

Jak przygotowujesz eQ pod wojny to rób abs na strzały bo inni lubią to wykorzystywać na wojnach i nie tylko.

Natomiast jak chcesz robić eQ typowo pod pvp to zrób sobie drugi komplecik eq i wbij zamiast ( sztylety i strzały) dzwony i wachlarze.

Oczywiście polecam x4 abs + Pż bo na wojnach i pvp dużo PŻ to podstawa :).

80905622020518233637.png

Opublikowano

Zależy od serwera. Typowo wojenne to miecze, dwuręka, strzały, sztylety i hp ale jeśli w m1 widzisz dużo ilość szamanów to robisz wachlarze/dzwony w zależności co jest mocniejsze pod hity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...