Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Malestia.pl - Machinima Tool

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

TPHNovV.png

===================================================

Heeej, bez zbędnego gadania, jest już trochę późno i nie chcę mi się

rozpisywać, gorąco zapraszam do oglądnięcia filmu dot. nowego narzędzia

dla "reżyserów" metina. OD DZIŚ przedstawianie nowych map nie będzie takie

chu*owe!

===================================================

Aby być bieżąco z nowościami na serwerze, zapraszamy do zalajkowania naszego FanPage! :)

.../MalestiaPL

==========================================================================================

Opublikowano

Mi by się to przydalo do nagrywania map :D

Elegancka sprawa chłopaki :)

Opublikowano

Proponuje zrobić to w jakimś itemku dla youtuberów tylko bo tak jak każdy będzie miał to troszku lipa ;/

Dlaczego? Niech każdy ma szansę zabawić się w youtubera. :) Oni mają już swoje inne przywileje.

Opublikowano

Dlaczego? Niech każdy ma szansę zabawić się w youtubera. :) Oni mają już swoje inne przywileje.

Większość wykorzysta to do szukania metinów itp ;/ np red las .

Opublikowano

Większość wykorzysta to do szukania metinów itp ;/ np red las .

A widzisz, pomyśleliśmy o tym. Kamera "rejestruje" tylko te moby/npc, które są w pobliżu naszej postaci. Dla bardziej wtajemniczonych, widoczny dla kamery jest tylko 1 segment mapy.

Opublikowano

A widzisz, pomyśleliśmy o tym. Kamera "rejestruje" tylko te moby/npc, które są w pobliżu naszej postaci. Dla bardziej wtajemniczonych, widoczny dla kamery jest tylko 1 segment mapy.

A no to bardzo dobre rozwiązanie :) Nie mam uwag :D Dobra robota , czekamy na start !

Opublikowano

Pomysł ode mnie aby dodać do tego modyfikacje obrazu w sensie że wszystko byłoby np. rysunkowe, bajkowe

przyjemniej będzie się oglądało bo grafika w M2 jest na niskim poziomie :P

ps. powinni mu wręczyć nobla za ten bajer bo już oczy bolą od oglądania amatorskich filmów na yt

Opublikowano

Pomysł ode mnie aby dodać do tego modyfikacje obrazu w sensie że wszystko byłoby np. rysunkowe, bajkowe

przyjemniej będzie się oglądało bo grafika w M2 jest na niskim poziomie :P

ps. powinni mu wręczyć nobla za ten bajer bo już oczy bolą od oglądania amatorskich filmów na yt

Zawsze istnieją filtry/efekty wizualne w programach do obróbki filmów, chociażby Sony Vegas. Mimo wszystko dziękujemy za propozycje, zobaczy się co da sie zrobić. :P
Opublikowano

Dobra robota , przynajmiej coś robicie ciekawego na src a nie tylko pierdolicie o tym że tyle da sie zrobić.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Zawsze istnieją filtry/efekty wizualne w programach do obróbki filmów, chociażby Sony Vegas. Mimo wszystko dziękujemy za propozycje, zobaczy się co da sie zrobić. :P

Ja moze nie same efekty typu kreskowka czy cos takiego a np. efekt rozmycia, efekt glebszych kolorow, jakas ramka np. ^^

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Pomyśleliśmy...? Jak to jest w standardzie..

50596142255057180250.png

Opublikowano

Bardzo ciekawe ;o

86765457725017491483.png

Mayumii | Sheyra | Szamanka Shinsoo 

Mayumi | Nayumi eNs Ninja Shinsoo

Opublikowano

Świetna robota. Idealne narzędzie dla 'kamerzysty' :p Szkoda, że nie ma takiego czegoś na wszystkich privach lub nie wiem, jakiś dodatek do Metka.

Opublikowano

Świetna robota. Idealne narzędzie dla 'kamerzysty' :P Szkoda, że nie ma takiego czegoś na wszystkich privach lub nie wiem, jakiś dodatek do Metka.

Pewną część z tych funkcjonalności  można uzyskać w konsoli w każdym kliencie, która jednak od kilku lat jest domyślnie zablokowana.

390441415974190328228.png

sygnatura2.png

Opublikowano

Fajne ale myślę że bardziej się to sprawdzi do jakiegoś trailera niż dla YouTubera.
Oni myślą tylko w jednym kierunku --> hajs. Jeśli chcecie mieć filmik z fajnymi scenkami etc. to niestety musicie liczyć na siebie.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...