Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Zaawansowanego Technika Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Nie będę tutaj pisał jak mam na imię oraz ile mam lat bo pewnie obchodzi Was to tyle co nic.

Grałem w metka na PL'u blisko 5 lat i przed 2015 rokiem postanowiłem zakończyć ''metinową karierę'' z globalem.

Po sprzedaniu całego ekwipunku oraz postaci uzbierała się spora sumka, jaka?

Wystarczająca aby stworzyć za to serwer który będzie zadowalał graczy przez kolejne lata.

Przez 5 lat gry nabrałem sporo doświadczenia, a od miesiąca dążyłem do tego aby stworzyć genialny projekt który zainteresuje tłumy graczy.

Dziś mam wszystko, mam projekt i fundusze, a więc brakuje mi osoby która zna się na tworzeniu serwerów oraz ma w tym fachu spore doświadczenie.

Liczy się kreatywność i zaangażowanie w projekt. Poszukuje osoby która nawiąże ze mną współprace oraz będzie wraz ze mną prowadziła serwer.

Osoba taka powinna znać się na wszystkich rzeczach potrzebnych do stworzenia w pełni sprawnego i stabilnego serwera.

Typ serwera to klasyczny medium z odrobiną old schoolu i powiewem świeżości, czyli taki który najbardziej zainteresuje graczy.

Oferuje dobrego VPSa pod prace nad serwerem, solidną maszynę, zabezpieczenia, oraz będę opłacał osoby postronne od zleceń typu:mapper, grafik itp.

Mogę również kupić jakieś pliki serwerowe jeśli będzie taka potrzeba.

Celem projektu nie jest tylko zarobek z IS, obecnie nie ma w Polsce żadnego serwera godnego uwagi.

Pragnę dać graczom stabilność aby nie musieli się martwić że na drugi dzień serwer będzie wyłączony

oraz aby mogli czerpać radość z gry na serwerze gdzie administracja jest uprzejma, uczciwa i zajmuje się serwerem.

Obecnie, a raczej od dwóch lat w Polsce serwery są tworzone że tak powiem ''na odpierdol'' kasa się zgadza i wszystko jest glanc.

Pora wprowadzić zmianę aby gracze mogli na nowo poczuć klimat prawdziwego Metin2 bo od czasu do czasu grywałem na różnych privach i szczerze mówiąc DNO TOTALNE!

Ludziska nie mają pojęcia o planowaniu serwerów nawalą tych zbędnych bajerów i myślą że jest fajnie lecz tak nie jest..

Także mogę zagwarantować że serwer który mam w planach będzie odzwierciedleniem tych wszystkich marnych privów tworzonych przez niekompetentne osoby.

Osobę zainteresowaną współpracą zapraszam na PW

Trochę się rozpisałem ale co tam :)

Cała prawda czysta prawda jestem pewien że serwer Wam się spodoba.

Dziękuje za poświęcenie chwili czasu i serdecznie pozdrawiam

Narqa

Opublikowano

Polecam ci napisać do Mamuta, Gumisia, Endymiona ;) Chłopaki znają się na rzeczy. Może się z Nimi dogadasz.

zaden z nich nie podejmie sie współpracy z randomem  co najwyzej  wezmą zlecenia ... 

ale oczywiscie  zycze powodzenia  w szukaniu 

Opublikowano

Ja znam dobrego technika, sam tworzy pliki i ma już część zrobioną. Jeśli nadal jesteś zainteresowany napisz na Pw dam Ci gg. 

Opublikowano

może Shaggy? dobey technik ale jego serwery klapa padały po 2/3 miesiącach :/ ale zna się na rzeczy ;)

Opublikowano

Temat do zamknięcia.

Póki co nie mogę znaleźć odpowiedniego współdziałacza, a z byle kim nie chce pracować bo wiem ze nic dobrego z tego nie będzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...