Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Nether jak na xCrafters i SKKF

xKaMiLeX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam mapki netheru takiego płaskiego w miarę, tak jak na skkf i xcrafters, te drzewa z obsa i glowstone itd ;) Jak ktoś ma taką to niech podsyła :D będę bardzo wdzięczny :)

A i jak już przy Netherze jestem to: Jak zrobić aby nether był 10 Razy szybszy a nie 8?

Opublikowano

To autorski plg, zrobiłem podobny ale nie sprzedam ;) Znajdż programistę lub sam napisz, istnieje też opcja żebyś sobie porobił sam te drzewa itd... ;)

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

@NiverosGaming
Autorski ? gowno prawda najzwyklejszy w swiecie Terrain Control.
@topic
Ten nether jest ogolnodostepny , goolge nie gryzie C: , a co do netheru x10 to poprostu banal , wystarczy podzielic/pomnozyc koordynaty X i Z gracza i tepnac go w dane miejsce C:.

Opublikowano

@rafszy122 Jak jest to podeslij, bo ja nie mogę znaleść...

Czytales to co napisalem wyzej ? google nie gryzie C: , wystarczy ci wiadomosc ze plugin to Terrain Control a ten nether jest ogolnodostepny ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

http://dev.bukkit.org/media/attachments/48/660/OverworldlikeNether.zip wrzuć do folderu /terraincontrol/worlds/world_nether :) skanu nie wstawiam bo z bukkit.org. w bukkit.yml nie zapomnij ustawić generowanie netheru z terraincontrola.

Yo dejwid, jak tam adminowanie na szkf?

@topic

- Muszę powiedzieć, że to jest plugin autorski napisany przez znanego programiste OrminPL, chcesz to napisz do niego.

- Albo wysetuj całą mapke w netherze, lub chociaż część, i postaw jakieś budynki.

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...