Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona drużyny

#Vixeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakładam większą drużynę NA ZAWSZE. Chciałbym upomnieć się o to jaką stronę (Darmową) polecacie na umieszczanie demek/promo/gier, zamieszczania postów i newsów. Pozdrawiam:)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Polecam bloga bądź jakieś mini forum na myBB bądź phpb by przemo.

Chyba że znasz html to napisz stronę i użyj hostingu nawet hmmm cba czy coś. Btw szukacie mida? S4 diament 1 ale teraz zaczynam od nowa. Mam już 20lvl. Gram tylko zedem xD jak coś pw

--

Opublikowano

Polecam bloga bądź jakieś mini forum na myBB bądź phpb by przemo.

Chyba że znasz html to napisz stronę i użyj hostingu nawet hmmm cba czy coś. Btw szukacie mida? S4 diament 1 ale teraz zaczynam od nowa. Mam już 20lvl. Gram tylko zedem xD jak coś pw

Witam, chętnie Cię zwerbujemy, ale musisz szybko wbić 30 poziom, bo od przedsezonu robimy przygotowania:)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Witam, chętnie Cię zwerbujemy, ale musisz szybko wbić 30 poziom, bo od przedsezonu robimy przygotowania:)

zajmie mi to jakieś hmm 2 tygodnie max. w weekendy gram ok 10h dziennie, w tygodniu po 3-4h

myślę że szybko to wbije

tak czy inaczej z stroną moge pomóc

--

Opublikowano

Witam. Zakładam większą drużynę NA ZAWSZE. Chciałbym upomnieć się o to jaką stronę (Darmową) polecacie na umieszczanie demek/promo/gier, zamieszczania postów i newsów. Pozdrawiam:)

Domenę za darmo możesz wziąć z nazwa.pl a hosting jest darmowy na hostinger.pl :)

Nie wiem na jak długo będzie jeszcze dostępna ta opcja, ale domena za free jest na 12 miesięcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...