Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak zdjąć ogranicznik prędkości 90 km/h?

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Euro Truck Simulator 2 jest domyślnie ustawiony ogranicznik prędkości. W tym poradniku pokażę wam jak go zdjąć. 

Instrukcja

1. Pobieramy plik. 

Pobierz: 

http://www.mediafire.com/download/2gwe8xfvngzd18d/no_speed_limit.scs 

Skan: 

https://www.virustotal.com/pl/file/e68f76c788ca5163e07dd4a517ec023abf7fa379710e7d9f0d362fb8d6767c7f/analysis/1415651630/

2. Umieszczamy plik w następującej lokalizacji:  C:\Users\Nazwa konta Windows\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod 

Mod działa po aktualizacjach gry.Przy tym odblokowujemy prędkość maksymalną wszystkich naszych ciężarówek. Możemy pędzić ponad 150 km/h!Tylko uwaga! Przy wysokich prędkościach ciężarówka jest coraz bardziej nie stabilna i łatwo wywrócić się. 

Mod nie jest mój, ja go tylko udostępniam!

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Aktualnie nie potrzebna jest modyfikacja, taka sama opcja znajduje się w ustawieniach.

Jak ostatnio grałem to nie widziałem takiej opcji, dlatego udostępniłem ten mod. Jednak jak ktoś nie może tego znaleźć w opcjach to na pewno się przyda. 

8902314106109971000808.jpeg
  • 1 rok później...
Opublikowano

Owszem jest ale ets2 multiplayer nie dziala ta opcja. Moze ktos wie jak to obejsc na steam?

Grać na EU2 tam nie ma ograniczenia prędkości.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...