Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak myślicie ? Wasza opinia .

Astera2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem ze to nie ten dzial i zaraz temat zostanie skasowany , ale mam pytanie , Czy wedlug was jutro ktos podpali tecze czy nie  :)  ?

I jakie jest wasze zdanie na ten temat .

3283914156511611125251.jpg

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Na stówę podpalą.Mogliby zrobić z biało - czerwonych kwiatów i byłoby po problemie.Nikt mi nie wmówi, że tęcza nie jest symbolem LGTB mimo, że pierwotnie znaczyła coś innego.Tak samo jak swastyka dzisiaj jednoznacznie kojarzy się z nazizmem.

Opublikowano

Niech palą w końcu i tak znowu ją naprawią/zrekonstruują za nasze pieniądze.

Po cholerę w ogóle to gówno stworzyli.

Opublikowano

Podpalą, w końcu trzeba jakoś tradycje trzymać.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Tęcza jest niepalna, to ma jeszcze system zraszaczy 

Bardziej mnie ciekawi co będzie z dronami?

Policyjne drony będą ścigać zabawki czy co? 

Czuje że to będzie kompletna kompromitacja policji.

Opublikowano

Do Marszu Narodowców przyłączy się grupka kiboli i znowu będzie gadanie, że narodowcy zdemolowali Warszawę...Jeszcze nad marszem mogą latać tylko drony policyjne, ciekawe czemu? A no, żeby potem nie było dowodów jak to policja prowokuje uczestników.

Opublikowano

Na stówę podpalą.Mogliby zrobić z biało - czerwonych kwiatów i byłoby po problemie.Nikt mi nie wmówi, że tęcza nie jest symbolem LGTB mimo, że pierwotnie znaczyła coś innego.Tak samo jak swastyka dzisiaj jednoznacznie kojarzy się z nazizmem.

Jakiś prokurator nie dawno sugerował, że swastyka oznacza też miłość i pokój. Ja się pytam, co on bierze? Bo też chciałbym taką jazdę. :P

Opublikowano

Palenie tęczy stało się tradycją, więc w tym roku też to zrobią.

Opublikowano

nie podpalą bo bedzie obstawa policji

"specjalny oddział do ochrony tęczy"

To powodzenia tym smutnym panom :)

Spali się :)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Jakiś prokurator nie dawno sugerował, że swastyka oznacza też miłość i pokój. Ja się pytam, co on bierze? Bo też chciałbym taką jazdę. :P

i ten prokurator ma racje, ten symbol był uzywany przez tysiace lat jako symbol pomyślności, a to że naziści przybrali go sobie jako znak to inna sprawa.

Opublikowano

i ten prokurator ma racje, ten symbol był uzywany przez tysiace lat jako symbol pomyślności, a to że naziści przybrali go sobie jako znak to inna sprawa.

No ale od tego momentu kojarzy się i będzie kojarzyć z nazimem, a mówienie, że jest inaczej jest po prostu cwaniactwem.

Opublikowano

No ale od tego momentu kojarzy się i będzie kojarzyć z nazimem, a mówienie, że jest inaczej jest po prostu cwaniactwem.

Nam Polakom tak, ale symbol jest tylko symbolem i dla każdego może oznaczać coś zupełnie innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...