Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-----

-----

-----

-----

-----

Reklama

-----

-----

-----

-----

-----

-----

-----

x8ptnmW.png

Serwer Squarelife ma ponad trzyletnią historię. Przez cały ten czas miał on wielu właścicieli oraz wiele obliczy.

Teraz natomiast, jest to serwer minigames non-premium. Każda z gierek jest autorska i cały czas ulepszana.

IP serwera: play.squarelife.pl

Strona internetowa: http://squarelife.pl/

Dostępne tryby:

mUkmryj.png

Skywars to znany dobrze SurvivalGames w wersji powietrznej!

NAxkgcp.png

VSKh06R.png

Na MegaWalls cztery drużyny walczą przeciwko sobie na ogromej arenie, pamiętając przy tym, aby bronić swojego bossa.

IcN6ie6.jpg

bX4Iivl.png

Uciekaj przed smokiem wykorzystując swoich umiejętności w parkourze na DragonEscape!

VkaRpYN.png

S7bdDaP.png

Wciel się w potwora z gry i walcz przeciwko innym na SCB!

zXSxb7Q.png

Az5lL0H.png

DoubleTrouble to podwójne PvP. Dołącz do gry, wybierz klasy i walcz przeciwko innym drużynom.

oND04iv.png

Aktualnie właścicielami serwera są: Sebka97, Skilek_PRO oraz konwboy.

Jest to jedyny, oficjalny temat serwera.

banner.png

Opublikowano

Serwer świetnie wykonany że świetnymi trybami gry mocno ogarnięta administracja. Ogółem serwer świetny 10/10

Opublikowano

No po prostu kurde zarąbisty serwer!

Lepszego serwera, z lepszą stroną nie widziałem! :O

Zawitam na pewno. :)

Ty o tej stronie to tak na serio?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No fajny serwer koleżanki i koledzy polecam grać tam na minecraft zyczu bo wtedy dużo osób ma skina i można fajnie pozarywać to fajnych dziewczynek w fajnych skinach.

P.S. Pozdro Bonus BGC kocham was konwboj najlepszy minecraftowiec który idzie do zawodówki rolniczej.

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No fajny serwer koleżanki i koledzy polecam grać tam na minecraft zyczu bo wtedy dużo osób ma skina i można fajnie pozarywać to fajnych dziewczynek w fajnych skinach.

P.S. Pozdro Bonus BGC kocham was konwboj najlepszy minecraftowiec który idzie do zawodówki rolniczej.

Świat się kończy.

Jak u konia Zyczu i klapki na oczy - co to za wypowiedź na temat serwera w tym poście. Dziecko zacznij się uczyć poproś rodziców o słownik. Rwiesz laski na skina z Minecrafta? Brawo, wnoszę po samym poście iż twój rozwój intelektualny jest na poziomie przedszkolaka.

Co do P.S. to aż kłuje w oczy - co to qwa jest "konwboj"

Rozumiem, że twoim głównym zajęciem jest budowa na creativie szałasów z dirta.

Dlaczego tacy ludzie są na tym świecie.

Co do serwera to oczywiście fajny, wiele trybów gry jednak głównie właśnie dla takich narwańców jak osobnik, którego post skomentowałem. 

Ogólnie serwer 10/10

Polecam! Epicki serwer 10/10!

Scream czy ty wiesz co to znaczy w ogóle określenie "epicki", czy tylko używasz tego słowa ze względów iż jest ono potocznie stosowane przez większość osób?

Opublikowano

Świat się kończy.

Jak u konia Zyczu i klapki na oczy - co to za wypowiedź na temat serwera w tym poście. Dziecko zacznij się uczyć poproś rodziców o słownik. Rwiesz laski na skina z Minecrafta? Brawo, wnoszę po samym poście iż twój rozwój intelektualny jest na poziomie przedszkolaka.

Co do serwera to oczywiście fajny, wiele trybów gry jednak głównie właśnie dla takich narwańców jak osobnik, którego post skomentowałem. 

Ogólnie serwer 10/10

Scream czy ty wiesz co to znaczy w ogóle określenie "epicki", czy tylko używasz tego słowa ze względów iż jest ono potocznie stosowane przez większość osób?

2kapko1 - To Moderator. Który postanowił napisać coś z humorem.

Co do "Konwboy" co to ma być to jest to samo pytania co to do ch*ja jest "czaman"

Nick jak każdy inny jpr...

A co do oceny serwera dziękujemy i pozdrawiamy !

PEACE 

regular-banner-63404-4.png

Opublikowano

Świat się kończy.

Ogólnie serwer 10/10

Czaman ty wiesz wogule ile mam lat gówniarzu i czy rozumiesz ,że tamten post był dla jaj specjalnie nie dbałem o orty ,bo udawałem 10% dzieciaków z tego serwera na ,którym jestem moderatorem i mam premium ,bo nie jestem biedny tak jak ty. Następnym razem pomyśl zamiast pisać tak głupie komentarze na mój temat.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer ujdzie, lecz nic autorskiego. Strona też nie zachwyca.

Jeżeli ktoś chce strone lub megawallsy squarelife to pisać na pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...