Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dostępem do strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dzisiaj zakupiłem hosting i domene na której chce postawić bloga na wordpressie. Ale kiedy wchodzę na swoją strony widzę tylko to:

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Jak mogę to naprawić?

Oficjalna strona fanów serii Szybcy i wściekli - szybcyiwsciekli.eu

Opublikowano

Wgrałem WordPressa i  ustawiałem  zainstalowany motyw. Kiedy kliknąłem zapisz, przeniosło mnie na strone główną i był już ten napis. Potem szybko usunałem cały foder wp bo myślałem, że to przez to, ale jednak nie....

Opublikowano

Pisz do suportu. Zazwyczaj takie coś wywala jak próbujesz przeglądać zawartość folderów przez www no i to 404. ale jak informacja jest identyczna dla wgranego WP jak i przy pustym folderze głównym to problem po ich stronie. No chyba że w panelu zarządzania stroną masz jakiś magiczny przycisk ustawiający dostęp do strony, ale tego nie jestem wstanie ocenić.

Opublikowano

Pisz do suportu. Zazwyczaj takie coś wywala jak próbujesz przeglądać zawartość folderów przez www no i to 404. ale jak informacja jest identyczna dla wgranego WP jak i przy pustym folderze głównym to problem po ich stronie. No chyba że w panelu zarządzania stroną masz jakiś magiczny przycisk ustawiający dostęp do strony, ale tego nie jestem wstanie ocenić.

Do supportu napisałem od razu, ale myślałem, że sam jakoś spróbuje to naprawić i dlatego tutaj pisze.

Hosting mam na az.pl i nic takiego nie widac ;d

Opublikowano

Wordpressa zainstalowałem przez strone na której mam hosting, więc raczej jest wszystko dobrze.

Ok, ale skrypt mógł się zainstalować w jakimś katalogu, nie koniecznie w głównym katalogu gdzie podpięta jest domena. :)

Opublikowano

Ok, ale skrypt mógł się zainstalować w jakimś katalogu, nie koniecznie w głównym katalogu gdzie podpięta jest domena. :)

Jest dorze, bo na drugim blogu (też na az) wp zainstalował się dokładnie w tym samym miejscu i wszystko działa.

Rozmiawiałem z kolegą, który miał taki sam problem i po napisaniu ticketa do supportu naprawili mu to. Ja napisałem w poniedziałek, więc niedługo powinni mi to naprawić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...