Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emulator

OldGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, witajcie mam takie pytanie, nie mogłem nigdzie wyszukać podobnego tematu więc piszę.

O co chodzi z tymi emulatorami? Czy za to można wyrwać bana? Ktoś wytłumaczy to jakoś sensownie ?

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Hej, witajcie mam takie pytanie, nie mogłem nigdzie wyszukać podobnego tematu więc piszę.

O co chodzi z tymi emulatorami? Czy za to można wyrwać bana? Ktoś wytłumaczy to jakoś sensownie ?

Z góry dziękuję.

Emulatory to jakby kopia warz. np Emulator InfectZ  ma inną nazwe inny loot inny drop inne mapy np więcej colorado niż  map pvp

Emulator to nie cheat więc nie możesz dostac za to bana zobacz sobie na YT np infectZ

­

Opublikowano

Ale potrzebuję do tego oryginalną wersję gry? Są jakieś emulatory PVP  np że łatwe snajpy itd, na których gra trochu ludzi?

Opublikowano

Ale potrzebuję do tego oryginalną wersję gry? Są jakieś emulatory PVP  np że łatwe snajpy itd, na których gra trochu ludzi?

Nie emulatory to inna gra (osobno) nie musisz nić kupić Tak są np na last day jest dużo typa a jak tam z sniperkami to nie wiem

­

Opublikowano

A co z tym emulatorem?

The Last Surviving man

będę miał tutaj z kim grać? 

Mało osób tam gra  jezeli chodzi o polaków to nie raczej nie

­

Opublikowano

aaa ok, dzięki wielkie za odpowiedź, jeszcze jedno znasz jakieś dobre emulatory? żeby było dużo PVP itd itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...