Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

"skraczacze" linków nie działają.

OneFree11

Pytanie

Opublikowano

Witam was wszystkich, mam taki problem:
Nie chodzą mi portale (adf, chomikuj, itp.) Wykonywałem zerowanie dysku, usuwałem partycje, cookies, cache, instalowałem wszystkie przeglądarki na rynku, nic.Radziłem się nawet kumpla co jest, on nawet nie łąpie co to jest. ;/ screen : http://s10.ifotos.pl/img/blad1PNG_wpsapwa.PNG
Proszę O POMOC :( 

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A robiłeś to co kazali na tym zdjęciu?

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Hmmm... gdzieś czytałem o podobnym problemie. Tylko kurczę nie pamiętam jak się go rozwiązywało, ale najprościej będzie w ten sposób:

Odpal tego lapka na którym 100% działa (jak mówisz)

kliknij na pasek start wybierz polecenie "URUCHOM" i wpisz ipconfig/all

potem na tym komputerze w którym masz problem edytuj właściwości karty sieciowej IPv4 i powstawiaj to samo co masz na lapku ALE ADRES IP DAJ INNY JAK MASZ MASKE 255.255.255.0 i na lapku np masz IP: 123.321.12.34 to na kompie ustaw 123.321.12.x  x- czyli dowolny byle nie {0,34,255} najlepiej wstaw przykładowo 65.

TYlko nie zmieniaj adresu ip przypadkiem na te które podałem przykładowo bo mogą być złe i nie połączysz się z netem.

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

1. możesz mieć syfa w systemie, ale skoro format był to raczej nie. 2. pozostaje konfiguracja łącza. Zresetuj router do początkowych i od nowa go skonfiguruj. i jeszcze mozesz ustawienia serwera proxy w chromie ustawic ale to i tak nic nie da ;D

09071535498836998897.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...